EKSKLUZIVNO IZ DOHE

Veliki foto session Ivane Knoll za Jutarnji: ‘Ponude pršte! Pa znate li tko mi je sve došao u hotel?‘

Prva navijačka zvijezda Svjetskog prvenstva Ivana Knoll rado je stala pred objektiv fotografa Cropixa

Ivana Knoll

 Tom Dubravec/Cropix/

Ivana Knoll apsolutna je senzacija europskih, pa i medija iz velikog dijela svijeta. Prva navijačka zvijezda Svjetskog prvenstva, model, glumica i influencerica čija je popularnost u Dohi eksplodirala daleko izvan hrvatskih granica dijelom i zbog smionog odijevanja za ovdašnje kriterije pred očima šeika. Oni nisu odoljeli da je fotografiraju na utakmici Hrvatske i Belgije, što je za zapad bila "bomba". Ivana je postala njihova heroina. Čak i sportski portali poput Marce o njoj su objavili nekoliko tekstova.

U srijedu je stala pred objektiv fotografa Cropixa Toma Dubravca. Nakon foto sessiona kazala nam je:

- Pitaju me ljudi kako mi je u Dohi, a nisam je ni vidjela. Nitko ne bi povjerovao koliko su mi dani ispunjeni. Od jutra imam intervjue, snimanja, gostovanja... Navečer utakmice. I tako svaki dan. Doslovno ne živim.

Idete i na druge susrete, ne samo kad igra Hrvatska?

- Bila sam, eto, na utakmici Portugal - Urugvaj, opkolili su me navijači kad su me prepoznali. To je bilo nevjerojatno.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Koliko je zanimanje stranih medija utjecalo na vaš život, javljaju li vam se obožavatelji češće nego prije?

- Eksponiranost je enormna. Nikad nisam očekivala da će me Piers Morgan zvati da mu budem gošća uživo, da će mi u hotel doći Daily Mail, The Sun... Svi najjači mediji na svijetu. Veliki je to stres, ali i veliko uzbuđenje. Trudim se napraviti sve najbolje što mogu.

Je li bilo kakvih neugodnih iskustava u Kataru?

- Ne, nisam imala niti jedno neugodno iskustvo. Pojedini strani mediji preko mene su pokušali ocrniti Katar zbog svojih razloga, ali, definitivno, ovdje je atmosfera fenomenalna. Jako sam zadovoljna organizacijom Prvenstva. Jedini problem sam imala s Hayya karticom.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Je li vam vaš navijački outfit stvarao probleme?

- Nikakav problem nije se dogodio. Katarani i ostali Arapi dolazili su se slikati sa mnom. I žene, i muškarci, i djeca, svi. Jako su srdačni i dragi.

Jeste li isprobali noćni život Katara?

- Jesam. Razlikuje se od našeg, sve radi do tri, alkohol se poslužuje do dva. Bila sam u klubovima koje ovdje smatraju najboljima. Neki su super, neki tako-tako... No, za svačiji ukus postoji nešto.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Kako ste doživjeli igre Hrvatske?

- U prvih nekoliko utakmica nisam bila zadovoljna kako su igrali, ali stanje se popravilo. Brazil je najteži mogući protivnik, nadam se da neće završiti kao u São Paulu 2014. godine na otvorenju, kad smo izgubili od njih. Vjerujem u naše dečke i nadam se da idemo do finala.

Koga biste voljeli vidjeti u finalu?

- Hrvatsku i Francusku, da ovaj put mi osvojimo zlato koje su nam uzeli u Rusiji.

Koji vam je hrvatski nogometaš najomiljeniji, a koji najzgodniji?

- Luka Modrić mi je najomiljeniji, ujedno je i najbolji. Najzgodniji mi je Joško Gvardiol.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Kakvi su vam planovi nakon Svjetskog prvenstva?

- Dobila sam radnu vizu za Sjedinjene Države prije mjesec dana. Uoči Katara bila sam u Miamiju da obavim sve što je trebalo oko papira, stana i ostalo, ali s obzirom na to da se sad ovo dogodilo, više nisam sigurna gdje će me posao odvesti. Možda ću se zadržati u Europi duže od predviđenog ili ću možda u Ameriku, još uvijek ne znam. Pršte ponude pa ćemo vidjeti što ću prihvatiti.

Na press konferenciji danski novinar pitao je izbornika Zlatka Dalića i Joška Gvardiola kako tumače da ste jako popularni u Danskoj. Nisu htjeli ništa komentirati.

- Znam, rekli su mi Danci jer mi je sljedeći dan stigla danska televizija, i njima sam dala intervju. Na to ću kazati samo - neka oni misle na igru i razvesele nas na terenu i protiv Brazila.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 01:02