OMILJENO NATJECANJE

Večeras velika završnica Plesa sa zvijezdama! Jedna od natjecateljica pred finale završila u bolnici

U finalnoj emisiji showa zaplesat će i članovi žirija Franka Batelić, Larisa Lipovac, Igor Barberić i Marko Ciboci.
 Vedran Peteh/CROPIX

Večeras je veliki finale showa 'Ples sa zvijezdama', a četiri para finalista imat će priliku pokazati svoje najbolje izvedbe. Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme na podiju showa otplesat će posljednji put i izvesti po dva plesa, a samo jedan par će izborom gledatelja pobijediti.

Naša influencerica Jelena trenutno je u problemima nakon što je u subotu navečer završila u bolnici. Na svom Instagramu objavila je fotografiju kako leži u bolničkom krevetu i napisala "Kako divno provodim večer prije finala", a potom je objasnila što se dogodilo.

Rekla je da su je ukočila leđa i da čeka da počne djelovati blokada.

"Poželite mi sreću da ode na bolje", napisala je, a svi se nadaju da će biti spremna za finale.

Filip i Paula izvest će tango, Pedro i Valentina zaplesat će paso doble, a samba je plesni stil koji ćemo vidjeti i kod Sandija i Helene i Jelene i Marka.

Drugi ples je slobodni stil, dakle svaki par će odabrati ples u kojem se može najbolje izraziti posljednji put u ovom hit showu.

U finalnoj emisiji showa zaplesat će i članovi žirija Franka Batelić, Larisa Lipovac, Igor Barberić i Marko Ciboci.

- Trinaest plesnih tjedana je proletjelo u trenu. Šarena, nasmijana, intenzivna i plesno izazovna sezona je uskoro iza nas. Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus i očekujem da u zadnjem tjednu daju gas do daske i da nas u nedjelju sve ostave bez teksta. I ja sam nakon 12 godina ponovno u plesnim cipelama, jer mi kao žiri spremamo jedno plesno iznenađenje. Jako se veselim - rekla je Franka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:14