Antonija Mišura Sandrić

‘Uživam u majčinstvu, a Tarina i moja ljetna čarolija je otok Pašman‘

Antonija je prije godinu i pol košarkaški teren i treninge zamijenila brigom o obitelji i majčinstvom
Antonija Mišura Sandrić
 Instagram

Proslavljena hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić (32) u veljači prošle godine rodila je prvo dijete - kćerkicu Taru. Trudnoću je objavila u srpnju 2019. godine na Instagramu. Otad uživa u majčinstvu, a svoju sreću otkako je postala majka ne krije.

Antonija se 2015. godine, nakon deset godina veze, udala za Marka Sandrića, također košarkaša, godinu dana starijeg od nje. Živjeli su u susjednim zgradama, zajedno su odrasli, a onda se i zaljubili te su svoju ljubav ozakonili u katedrali Sv. Jakova u rodnom Šibeniku.

Prije godinu i pol jedna od naših najljepših sportašica košarku je zamijenila majčinstvom i u toj ulozi potpuno uživa.

Popularna je na društvenim mrežama, njezin modni stil mnogi hvale. Ima više od dvadeset tisuća pratitelja na društvenim mrežama, a glavna zvijezda njezina profila je kćerkica Tara. Bivša sportašica potpuno uživa u majčinstvu i prvoj godini koju provodi uz svoju kćerkicu, a najdraža im je aktivnost obući djevojčicu u preslatke kombinacije i modno se uskladiti.

- Ljeto provodimo u Šibeniku, nismo nigdje putovali, ali odlazimo na obližnji otok Pašman gdje imamo kuću. I tako ljetne dane provodim s obitelji, sestrom i njezinom djecom.

Na svom Instagramu podijelila je fotografiju s kćerkicom Tarom napisavši: "Koliko si samo brzo narasla, vrtim stare slike i ne virujem da vrime tako brzo leti i da se tako brzo mijenjaš".

Ove su godine Antonija i Marko proslavili šestu godišnjicu braka.

"Ja biram tebe. I birat ću tebe uvijek iznova, bez pauze, bez sumnje, sa svakim otkucajem srca. Nastavit ću uvijek birati tebe", napisala je na Instagramu plavokosa Antonija uz fotografiju sa suprugom snimljenu u Primoštenu tijekom večeri u kojoj su proslavili veliki dan.

Svako malo Antonija počasti svoje pratitelje na Instagramu fotografijama njihove jednoipolgodišnje kćerkice Tare za koju je košarkašica otkrila kako je jako vesela djevojčica koja već ima svoj karakter, a uz to je mila i draga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:45