NOVO RUHO

Ususret Eurosong partijima u Varšavi i Tel Avivu, Let 3 objavili novi remix ‘Mame ŠČ‘: ‘Idealna za traktoriste!‘

U međuvremenu su predstavili službeni video spot koji je po gledanosti na Eurovision Song Contest YouTube kanalu trenutno treći

Let 3 u Varšavi

 Privatna Arhiva/

Ovog će vikenda Let 3 nastupiti na dva službena Eurovision partija, a ‘Mama ŠČ!‘ ekspedicija upravo je na putu za Varšavu gdje će nastupiti u dvorani Praga Centrum pred poljskim eurovizijskim fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe. Iz Varšave Let 3 leti diretktno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partiju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Ususret Eurosong partijima u Varšavi i Tel Avivu Let 3 su objavili novi remix ‘Mame ŠČ‘, ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je ‘Mamu ŠČ!’ opisao kao himnu godine koja ne izlazi iz ušiju te dodao da se radi o najnabrijanijem remixu koji je dosad radio za domaće izvođače, čiji je rezultat pumpajuća verzija ‘Mame ŠČ‘ .

- Idealna za traktoriste - dodao je Mrle koji već pet tjedana sa svojim bendom boravi na prvom mjestu top liste HR Top 40, čime su ostvarili svoj najdulji boravak na vrhu liste najemitiranijih domaćih singlova u eteru.

image

Let 3 u Varšavi

Privatna Arhiva/

U međuvremenu su predstavili službeni video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je po gledanosti na Eurovision Song Contest YouTube kanalu trenutno treći najgledaniji službeni spot, dok sama pjesma ukupno na YouTubeu broji gotovo deset milijuna pregleda.

image

Let 3 u Varšavi

Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:30