PRVI KANDIDATI

Uskoro kreće nova sezona ‘Plesa sa zvijezdama‘: TV voditelj, pjevačica i ‘hrvatska Megan Fox‘ stižu na podij

Plesne nastupe, najavljuje s Nove TV, ocjenjivat će dobro poznati i već uigrani žiri

Ples sa zvijezdama

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Televizijski voditelj Frano Ridjan postaje kandidat ‘Plesa sa zvijezdama‘, showa što na proljeće kreće na Novoj TV.

- Veselim se ovoj ulozi, a bit ću pametniji nakon prvih plesnih treninga s mojom mentoricom - iskreno kaže Frano, kojeg ćemo u showu upoznati doslovno u novom svjetlu, jer će plesati bez naočala.

Frano otprije ima plesnog iskustva, plesao je folklorne plesove, ali ovo je sada jedna nova priča.

- Da, bavio sam se drugačijom vrstom plesa, ali valjda mi to neće škoditi. Nisam očekivao da ću jednom sudjelovati u showu ‘Ples sa zvijezdama‘ na ovaj način, no svakako se veselim izazovu - kaže Frano, a novom iskustvu veseli se i Emilija Kokić.

- Jako sam uzbuđena i zanima me kakva ću biti učenica. Možda ću malo bolje razumjeti kako je mojim polaznicima u školi pjevanja. Imam osjećaj da se mogu prepustiti u ruke osobe koja zna što radi, koja se time bavi, iako će mi se, sigurna sam, događati situacije u kojima mi neće biti jasno zašto to radim, zašto traži od mene to što će tražiti. Ali pretpostavljam da je to dio posla i imam osjećaj da imam povjerenja, da ću se moći prepustiti i da ću moći uživati u svakom plesnom koraku koji ću naučiti - kaže pjevačica.

Nova TV dosad je otkrila da će se u spektaklu natjecati i Deniss Grgić. Akademska slikarica i influencerica jedva čeka da spektakl počne.

- Obožavam plesat‘! Kao mala ples sam odabirala kao slobodnu aktivnost. Likovna umjetnost je u nekom trenutku prevladala, ali ljubav prema plesu je ostala. Sada prije nastupa nemam tremu, uzbuđena sam i jedva čekam da krene. Kao vizualna osoba veselim se kostimima i scenografiji pa mislim da će ‘Ples sa zvijezdama‘ objediniti moje dječje snove vizualnih dojmova i pokreta plesa na podiju - smatra Deniss.

Plesne nastupe, najavljuje s Nove TV, ocjenjivat će dobro poznati i već uigrani žiri: Marko Ciboci, Franka Batelić, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:07