NOVO ISKUSTVO

Uršula Tolj na talijanskoj utrci F1: ‘Planiram ići opet, ali jedna stvar mi je pokvarila doživljaj‘

HTV-ova urednica tamo je otputovala u društvu sina Petra koji je za razliku od nje, veliki obožavatelj utrka Formule 1

Uršula Tolj

 Privatna arhiva

Slobodni vikend Uršula Tolj provela je u Italiji, točnije u Monzi, gdje je uživala prateći utrku za talijansku veliku nagradu Formule 1 na stazi Autodromo Nazionale di Monza.

HTV-ova urednica tamo je otputovala u društvu sina Petra koji je za razliku od nje, veliki obožavatelj utrka Formule 1.

image

Uršula Tolj

Privatna arhiva
image

Uršula Tolj

Privatna arhiva

- Priznajem da sam i ja nekoć bila veliki fan F1. To me s vremenom pustilo, ali unatoč tome iskoristila sam priliku da uživo pratim utrku koja se odvijala na legendarnoj stazi na kojoj se od 1950. godine vozi svjetsko prvenstvo i koja je ove godine proslavila svojih prvih 100 godina - kaže Uršula, koja nikad dosad nije uživo pratila ovakvu utrku.

image

Uršula Tolj

Privatna arhiva
image

Uršula Tolj

Privatna arhiva
image

Uršula Tolj

Privatna Arhiva/

- Željela sam doživjeti to iskustvo i jako mi se svidjelo. Iako, s druge strane, bila je velika gužva i, koliko sam primjetila, Talijani se nisu baš najbolje snašli u organizaciji - govori Uršula od koje doznajemo da je utrku uživo pratilo više od 300.000 ljudi.

image

Uršula Tolj

Privatna arhiva

- Zbog toga smo neplanirano dio vremena proveli u redovima, što za piće, što za ‘tokene‘, ali, sve u svemu, to mi nije pokvarilo doživljaj - ističe Uršula, i nastavlja:

- Prvo sam mislila ‘OK, to je to, sada sam vidjela utrku uživo‘, međutim, nakon ovog sada već razmišljam o tome da odem još na neku sljedeću utrku Formule 1, s tim da bih to onda pokušala iskombinirati na način da još par dana ostanem u gradu u kojem se utrka održava - govori Uršula koja je, znamo, spretna i brza vozačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:26