DATUM SE JOŠ ČEKA

U Puli su ga zabranili, a splitski rock klub sad organizira koncert Duška Kuliša: ‘Evo zašto ćemo napraviti iznimku...‘

Gospodin Kuliš ničime nije zaslužio zabranu koncerta, poručili su iz BackBara, poznatog po rock i alternativnom stilu glazbe

Duško Kuliš

 Duje Klaric/CROPIX

BackBar Plan B organizira koncert Duška Kuliša! Ne, ne radi se o prvotravanjskoj šali ovog rokerskog kluba, nego znaku podrške glazbeniku sa splitskom adresom.

Naime, nakon što je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio korištenje gradske dvorane za koncert na kojem je Kuliš trebao nastupiti s Draganom Kojićem, Anom Bekutom i Zoranom Mićanović, digla se velika medijska pompa. Pogotovo nakon što je i prvi čovjek Osijeka Ivan Radić poručio kako otkazani koncert neće moći biti održan ni u tom gradu, odnosno prostorima koje su pod njegovom upravom.

- Iako smo poznati po rock i alternativnom stilu glazbe, napravit ćemo iznimku i ugostiti Duška Kuliša u znak protivljenja svakom obliku cenzure - poručili su iz BackBara, a prenosi Dalmatinski portal.

- Gostovanjem u emisiji ‘Nedjeljom u 2‘ svima je moglo biti vidljivo da gospodin Kuliš ničime nije zaslužio zabranu koncerta - dodali su.

Nakon Elementala, Psihomodo popa, Leta 3, Natali Dizdar, Damira Urbana i drugih, splitski klub ugostit će Duška Kuliša. Točan termin još nije definiran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:15