PODRŠKA LETOVCIMA

U pekari u Rijeci ispekli golemi ŠČ kruh, svako slovo teško je čak pet kila: ‘Vi ste naš ponos već 35 godina!

‘Rijeka je ove godine imala ne samo sreću da ima svoje predstavnike, nego je duh zajedništva podigla na novu razinu‘, rekli su iz PIK-a

‘Rađeni od bijelog brašna od zamjesa za bijeli kruh, po pet kilograma teška slova Š i Č znak su podrške, ali i zahvale riječkom Letu 3‘, rekli su iz PIK-a

 Adriana Karuza/piko Rijeka/facebook/

Djelatnici PIK-ove pekarnice u Rijeci ispekli su dvije goleme štruce kruha u obliku slova Š i Č kako bi podržali svoje sugrađane iz Leta 3 koji će u subotu navečer pokušati zasjesti na eurovizijski tron.

- Ususret velikom Eurosong finalu i plasmanu našeg dragog Let 3, u PIK-ovoj pekari ispeklo se pravo malo ŠČudo. Ujedinjujući svoju strast prema glazbi i pekarstvu, PIK-ovi vrijedni pekari i pekarice odlučili su na kreativan način iskazati podršku prema hrvatskim predstavnicima - rekli su iz PIK-a.

- Rađeni od bijelog brašna od zamjesa za bijeli kruh, po pet kilograma teška slova Š i Č znak su podrške, ali i zahvale riječkom Letu 3 koji je bio ponos i inspiracija brojnih Riječana posljednjih 35 godina. Rijeka je ove godine imala ne samo sreću da ima svoje predstavnike, nego je duh zajedništva podigla na novu razinu - dodali su iz PIK-a.

PIK je rekao da će Letu 3 u subotu slati pozitivnu energiju te da se nada da će Eurosong iduće godine doći u Rijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:22