PREDSTAVIO I PJESMU

Tony Cetinski pohvalio Andriju Jarka i otkrio što prognozira Letu 3: ‘Eurosong je ionako otišao u ŠČ‘

‘Sljedeće godine ću obilježiti 35 godina karijere i tu će se negdje pojaviti album‘, najavio je Cetinski

Tony Cetinski o nastupu Let 3

 Cropix/

Tony Cetinski je na Radio Dalmaciji predstavio novu pjesmu ‘Vojnik pod zvijezdama‘, a tom je prigodom Ines Nosić i Gordanu Vasilju otkrio kako priprema koncert karijere, zašto ga je Andrija Jarak ugodno iznenadio, kakav plasman prognozira Letu 3, ali i što misli o Eurosongu.

"Sljedeće godine ću obilježiti 35 godina karijere i tu će se negdje pojaviti album. Planiram još dva videospota, koja ćemo snimiti odjednom te iza ljeta još dva singla. Sve ću zaokružiti velikim koncertom na jednom stadionu kojeg još ne smijem otkriti, to ću učiniti u lipnju”, rekao je Cetinski.

Cetinski je komentirao i pohvalu novinara Andrije Jarka koji je rekao kako je „prešao igricu i održao školu pjevanja“ na ovogodišnjoj Dori.

"Ovoga puta me ugodno iznenadio, jer znate kad se Jarak javlja da nema tu baš puno sreće. Hvala mu za podršku, pogotovo u ovim čudnim vremenima. Dvije godine se pisalo o mojoj frizuri, dvije godine! A šta bi bilo da sam to skrivao, koliko bi onda, kad bi otkrili, pisali? Nekako smo prešli preko toga. I publika i ja. Najbitnije mi je kakva je pjesma i da publika s mog koncerta ide sretna”, kaže pjevač.

Osvrnuo se dodatno na medijske napise o presađivanju kose kao i skupocjenoj dizajnerskoj trenirci u kojoj je nastupio na Dori:

"To mi je smiješno. Da nisam u toj poziciji, da sam u počecima, ljutio bih se. Koliko košta otprilike ili koliko kose imam na glavi, uopće se zbog toga ne ljutim, jer inače bih to skrivao i ne bih to radio javno, tako da se uopće ne ljutim, ali to mi je, kao, engleski tabloidi varijanta. Mislim da se dosta toga, nažalost, danas svelo na taj tip novinarstva, čast iznimkama."

Tony je prije 29 godina nastupao na Eurosongu s pjesmom „Nek‘ ti bude ljubav sva“, stoga ga je ekipa showa Dobar dan Dalmacijo zatražila prognozu plasmana Leta 3 u Liverpoolu.

"Sad više to možda i nije toliko iznenađenje za eurovizijsku pozornicu, koliko za nas. Mi smo… ipak malo glumimo da smo ozbiljnija nacija, malo konzervativnija. Da su oni prije 10 godina imali ‘ŠČ!‘, ja mislim da bi to bila stopostotna pobjeda. Eurosong je ionako zadnjih godina otišao u ŠČ!" – zaključio je Tony.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:49