VEĆ JE U PRIPREMAMA

Tony Cetinski najavio spektakl u zagrebačkoj Areni: ‘Slavit ćemo 35 godina karijere i 55 moga života‘

Najavio je spektakl u zagrebačkoj Areni 31. svibnja, a to je bio jedan od rijetkih datuma kada je dvorana slobodna

Tatjana Jurić i Tony Cetinski

 bravo!

Gostujući kod Tatjane Jurić na bravo! radiju, jedan od najboljih vokala na našoj glazbenoj sceni, Tony Cetinski, najavio je spektakl u zagrebačkoj Areni 31. svibnja.

- To je bio jedan od rijetkih datuma kada je Arena slobodna i to baš na moj rođendan, ja sam rekao to je neki znak! Koncertom ćemo slaviti mojih 35 godina karijere i 55 života. Hoću samo da se dobro zabavimo na mome rođendanu i da bude veselo, možda u nekom momentu tužno, ali da nam svima bude lijepo, rekao je pjevač.

Oduševljeni slušatelji bravo! radija prema Tonijevoj želji, odabrat će naziv koncerta: Krik, Vojnik pod zvijezdama ili Čuvam ljubav.

Iako je svaki koncert priča za sebe i možda neki novi vid dokazivanja ispočetka, Tony priznaje kako mu pripreme za Arenu ne zadaju glavobolje.

- Nisam opterećen, zaista, ni kako će proći pjesma, ne vodim se niti top listama, imam sigurno super pjesme za tri sata dobrog koncerta, a naravno da će tu biti i novih pjesama. Nisam nikada bio u manjem stresu nego sada, baš uživam, poručuje.

No, kakav nas spektakl očekuje u zagrebačkoj Areni Tony ipak nije htio otkriti.

- Imat ću goste, neće ih biti puno, ali će ih biti, nastojim dogovoriti i jednog velikog svjetskog izvođača, tajnovit je glazbenik.

Radi velike želje, Tony se na trenutak okušao i u voditeljskim vodama pa je slušatelje informirao o stanju na cestama, dok mu je ekipa s radija pripremala izazov.

- Dobili smo informacije da uzgajaš limune i naranče. Moramo brzo ispiti limun bez reakcije – našalila se voditeljica, a kako je to prošlo, pogledajte na bravo! društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:37