U ‘KNJAZALIŠTU‘

Tonči Huljić otkrio kako je shvatio da se nešto događa između njegove kćeri Hane i Petra Graše

Petar Grašo postao je pic-majstor u novoj epizodi showa ‘Knjazalište‘ Roberta Knjaza

Tonči Huljić

 /Press

Pjevač Petar Grašo bio je gost nove epizode ‘Knjazališta‘, a u Napulju se okušao kao pizza-majstor. Osim Graše, u emisiji se pojavio i njegov punac Tonči Huljić.

image

Petar Grašo i Robert Knjaz

Instagram/Robert Knjaz/

"Shvatio sam da se nešto događa između njega i moje kćeri kad on više nije imao primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Mislio sam da mu je nešto, da mora doktoru", rekao je Huljić u emisiji.

Grašo je Knjazu govorio i o svojoj kćerkici Albi, koju je dobio sa suprugom Hanom Huljić koju je oženio u veljači 2022. godine.

"Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat... Mala je već bila posvuda, voli putovanja", otkrio je pjevač.

Na kraju pizza-avanture Knjaz je uz pomoć chefa Ivana Pažanina Graši pripremio i pomalo neugodno iznenađenje. Pažanin je, naime, napravio tempuru sa sušenim cvrčcima, koju je Grašo probao ne znajući da zapravo jede kukce.

"Ajme majko!", uzviknuo je Grašo kad je shvatio da jede kukce, no dodao je da nisu loši i da ga okusom podsjećaju na kozice. Ipak, priznao je Grašo, da su mu rekli što će jesti nema šanse da bi probao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:54