PROFESIONALNI IZAZOV

Tonči Huljić otkrio da je prihvatio novi posao: ‘Uživam u ostvarenom dječjem snu‘

Tonči Huljić uzet će mikrofon i postati televizijski voditelj Music Awards Ceremonyja (MAC)

Tonči Huljić

Tonči Huljić postaje televizijski voditelj! Splitski skladatelj vodit će prvu večer velikog glazbenog regionalnog spektakla Music Awards Ceremony (MAC) što će se 25. i 26. siječnja održati u beogradskoj Štark Areni. Na tom događaju okupit će se najveće regionalne glazbene zvijezde, a Huljića će u njegovoj novoj ulozi televizijskog voditelja uživo moći gledati Jelena Rozga, Nina Badrić, Petar Grašo, Vojko V, Grše, Hiljson Mandela, Hladno pivo, Damir Kedžo, Matija Cvek, te ostali glazbenici nominirani u 20 muzičkih kategorija. Huljić zbog toga nema tremu.

- Razmišljam o tome kako smo svi mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam, eto, postao kompozitor, ali to mi ne smeta da uživam i u ostvarenim dječjim snovima. Nakon što sam zapjevao i glumio u mnogim spotovima (a imao sam već i ponude za uloge u nekim filmovima, što sam, zasad, otklonio), sada u svojim godinama postajem i televizijski voditelj - govori Huljić, koji će MAC spektakularno otvoriti instrumentalnom izvedbom ‘Marije Magdalene‘. Na glazbenom spektaklu nastupit će i Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Saša Matić, Petar Grašo, Sara Jo, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Devito, Coby, Milica Pavlović, Mahrina, Mimi Mercedez...

Music Awards Ceremony (MAC) dodjela nagrada u organizaciji Sky Musica u svoja prva dva izdanja je okupila više od 450 poznatih glazbenih imena iz čitave regije i bila emitirana na čak sedam TV postala s nacionalnom frekvencijom u šest država.

U svom trećem izdanju, MAC čini korak dalje te predstavlja novi koncept - novo izdanje održat će se u obliku dvodnevne ceremonije dodjele glazbenih priznanja, 25. i 26. siječnja 2023. u Štark Areni u Beogradu; nastupi predstavnika glazbene elite pop, rock, rap, world music i folk žanrova rezervirani su za prvi dan manifestacije, dok će vodeće regionalne glazbene ikone trap, drill i urban pop žanrova nastupiti drugi dan ceremonije.

Ove godine MAC broji više od 500 nominacija u ukupno 20 kategorija, a pobjednike bira publika, osim za kategoriju Album godine, za koju se u čitavoj regiji glasa isključivo SMS-om. U Hrvatskoj, fanovi u ovoj kategoriji mogu glasati slanjem poruke na na broj 860860, koja vrijedi za sve mobilne mreže, tako da u tekst poruke upišu UNICEF i redni broj glazbene nominacije u okviru ove kategorije. Za ostale kategorije može se glas dati putem službenog MAC YouTube kanala, kao i putem službene internetske stranice događanja, a u samo nekoliko sati pristiglo je više od pola milijuna glasova glazbenih fanova kako iz regije, tako i iz čitavog svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:56