VJERNE NAVIJAČICE

Tko su i što rade sestre Joška Gvardiola? Starija Franka objavila emotivnu poruku: ‘Naš ponos‘

Pratit će s tribina svog brata u nastavku Svjetskog prvenstva u Katru
 Screenshot/Instagram

Joška Gvardiola, trenutačno jednog od najpopularnijih naših reprezentativaca na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, tijekom utakmice s Belgijom bodrile su i njegove sestre Lorena i Franka s obitelji.

image

Joško Gvardiol i sestra

Tom Dubravec/Cropix

Uz aktualne uspjehe i plasman u osminu finala, svjetski mediji puno pišu o Gvardiolu. Osim velikih svjetskih klubova koji su "zagrizli" za njega i žele ga u svojim redovima, i svjetski novinski portali pokazali su interes za 20-godišnjeg stopera hrvatske reprezentacije, ali malo je informacija otkriveno o njegovu privatnom, odnosno, obiteljskom životu.

Fotografijama nakon utakmice s Belgijom i emotivnom snimkom na kojoj grli svoju majku Sanju otkriva svoje najbliže javnosti, a upravo Lorena i Franka spomenute snimke dijele na svoje Instagram profile. Naime, 30-godišnja Franka i 23-godišnja Lorena, Gvardiolove starije sestre, privukle su pažnju nakon jučerašnjeg dvoboja.

image

Joško Gvardiol u zagrljaju majke nakon prolaska Hrvatske u osminu finala Svjetskog prvenstva

Tom Dubravec/Cropix

"Naš ponos", napisala je u opisu fotografije svog brata njegova sestra Franka.

Obje sestre su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka trenira rukomet.

Karizmatične, lijepe i također talentirane za sport, pratit će s tribina svog brata u nastavku Svjetskog prvenstva u Katru, a uz njih će biti i oba roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 07:37