BABY LASAGNA

Tko je izvođač koji je dobio šansu na Dori nakon što je Zsa Zsa odustala? Ovo mu neće biti prvi put

Do sada pod imenom Baby Lasagna izbacio dvije pjesme: ‘IG BOI‘ i ‘Don‘t hate yourself, but don‘t love yourself too much‘

Baby Lasagna

 Youtube Screenshot/ Baby Lasagna/

Šansu da zapjeva pod reflektorima na Dori 2024. dobio je Marko Purišić, koji će nastupati pod umjetničkim imenom Baby Lasagna. Dijeli strast prema odnosima s javnošću i glazbi, ali za sada je poznatiji po drugom području. Ove se godine Purišić neće prvi pojaviti na Dori, ali Baby Lasagna hoće. Purišić je bio na Dori 2019. godine kada je s rock sastavom Manntra izvodio pjesmu "In the shadows".

Osim uspjeha i iskustva koje je stjecao dok je bio u Manntri, Purišić je surađivao s nekim domaćim zvijezdama kao što je Marin Jurić Čivro. Za njegovu je pjesmu "Tamo" radio na glazbi, tekstu i aranžmanu uz Marka Matijevića Sekula. Kako na hrvatskom, tako je i na njemačkom tržištu nizao uspjehe pa je prošle godine u veljači dobio priznanje za album "Ravenblack" grupe Mono Inc jer je album zauzeo prvo mjesto na ljestvici - OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS. Inače, i Purišićev brat Martin, poznatiji kao Val Perun, bavi se glazbom. On je, od 2022. godine, basist u Mono Incu.

Purišić je do sada pod imenom Baby Lasagna izbacio dvije pjesme: "IG BOI" i "Don‘t hate yourself, but don‘t love yourself too much". Obe su pjesme dostupne javnosti od kraja prošle godine, a što ćemo od njega čuti na ovogodišnjoj Dori saznat ćemo sutra na Drugom programu Hrvatskog radija u 14 sati u emisiji "Svijet diskografije" gdje će se premijerno pustiti pjesme svih natjecatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:20