OSTAJU PRIJATELJI

Tara Thaller razvodi se nakon godinu i pol dana braka: ‘Istina je, idemo svatko svojim putem‘

Tara i Faris upoznali su se 2019. godine na Sarajevo Film Festivalu, a postali su par tijekom studija na tamošnjoj Akademiji

Tara Thaller

 Vanesa Pandžić/Cropix

Nakon samo godinu i pol dana razvode se glumica Tara Thaller i glazbenik Faris Pinjo. Ljubav, potvrdili su, nije uspjela nadjačati brojne poslovne obaveze koje su ih s vremenom sve više razdvajale, pa su sporazumno odlučili nastaviti svatko svojim putem.

- Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke kako je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka takva odluka je teška, no kad je stav obostran, razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrim odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu - kazala je Tara za Gloriju.

Tara i Faris upoznali su se 2019. godine na Sarajevo Film Festivalu, a postali su par tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti.

image

Tara Thaller

/Darko Tomaš/Cropix

- Prvo smo bili prijatelji, zatim smo se zaljubili. Nisam to imala namjeru tajiti od javnosti. Bila sam na fakultetu i isprva nisam htjela da profesori znaju za našu vezu. Isto tako i za zaruke. Brzo smo to učinili i više od godine dana bili zaručeni. Nešto smo se zezali, a ja sam mu rekla da ću, ako me ubrzo ne pita, ja njega zaprositi. Kod nas je sve išlo glatko i spontano. Rekla sam svojoj obitelji i bližnjima, a u tako malom krugu smo se i vjenčali - rekla je svojedobno Tara, koja se za glazbenika i glumca iz Visokog udala potkraj 2021. godine u Zagrebu, gradu u kojem su oboje nastavili živjeti.

Njihov brak naoko je izgledao idilično, a odluka da ga razvrgnu je očito donesena naglo jer je prije samo nekoliko tjedana Faris (koji će na predstojećem Splitskom festivalu nastupiti s pjesmom ‘Za nju‘, koja se zagrebačkoj glumici nekoć jako dopadala), bodrio svoju suprugu u showu Nove TV ‘Ples sa zvijezdama‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:10