ODAVNO ZAVRŠENO

Tara Thaller i dalje je u braku s Farisom Pinjom? ‘Ovo je sada samo dokumentacija...‘

Iako su, čini se, oba bračna partnera krenula dalje, još uvijek su u braku

Faris Pinjo i Tara Thaller

 Darko Tomas/Cropix

Došlo je vrijeme kada će Tara Thaller i Faris Pinjo staviti točku na svoj brak, službeno. Na oglasnoj je ploči suda rješenje koje pokazuje da se glumica i glazbenik razvode.

U braku su bili godinu i pol, a prošlo su se ljeto rastali. Tara je, nedugo nakon razilaženja od Farisa, javnosti potvrdila vezu o kojoj se šuškalo. Od tada na svojim društvenim mrežama Tara i njezin odabranik, mentor iz showa "Ples sa zvijezdama", Mateo Cvenić često dijele trenutke provedene skupa.

image

Tara Thaller i Mateo Cvenić

Instagram/tara Thaller/

Farisa su u međuvremenu u medijima počeli povezivati s glumicom Anom Uršulom Najev, ali nagađanja nisu potvrdili ni glazbenik ni zvijezda "Kumova", Ana. Iako su, čini se, oba bračna partnera krenula dalje, još uvijek su u braku. U sudskom rješenju stoji da se par razvodi, a u roku od 15 dana na rješenje mogu podnijeti tužbu.

image

Ana Uršula Najev

Vanesa Pandzic/Cropix

"Odavno je to riješeno. Ovo je sada samo dokumentacija, tako da ne vidim što bih novo mogla reći na tu temu", kazala je za 24 sata Tara pa negirala mogućnost tužbe o sudskom rješenju. Otkrila je i da razvod nije podnijela zbog svog sadašnjeg partnera te da "ne može analizirati što je točno presudilo i u kojem smjeru" odluci o razvodu.

Poznato je da je par odluku donio zajedno te da su ostali u dobrim odnosima. Inače, Faris i Tara upoznali su na Akademiji dramskih umjetnosti u Sarajevu, a svoju su ljubav potvrdili 2021. intimnim vjenčanjem u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 15:37