UHIĆEN EX-MINISTAR

Sve ljubavi Hrvoja Vojkovića: Iza njega je propali brak, a nakon burnog razvoda ljubio je brojne mlađahne ljepotice

Njegov današnji ljubavni status nije poznat

Hrvoje Vojković sa tadašnjom djevjkom Ankom Hanom Sladoljev odmarao se u Bolu na Braču

 Nikola Vilić/Cropix

Hrvoje Vojković, poduzetnik, bivši šef Croatia osiguranja i bivši ministar gospodarstva, uhićen je po nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO). No osim svojom zanimljivom karijerom, medijske stupce punio je i burnim ljubavnim životom.

Vojković iza sebe ima brak sa suprugom Dijanom koji je trajao pet godina, a dobili su kćer Luciju. Razveli su se 2006. te su se uspjeli nagoditi oko podjele imovine nakon godinu dana međusobnih optužbi za zlostavljanje i ucjene.

"Da, istina je, Dijana i ja smo sve riješili", rekao je Hrvoje Vojković, pisao je 24 sata.

image

Hrvoje Vojković i bivša supruga Dijana

Dragan Matić/cropix/

Nakon burnog razvoda, Vojković je krenuo dalje pa ga se često moglo vidjeti u društvu lijepih i puno mlađih djevojaka. Jedno je vrijeme hodao s Tamarom Šopar, a zatim i sa 16 godina mlađom ekonomisticom Ankom Hanom Sladoljev. Upoznali su se na proslavi Nove godine 2008. u Zagrebu, a iako se pričalo da je konačno pronašao srodnu dušu, veza je ubrzo pukla.

"Istina, Hrvoje i ja smo se razišli. Imali smo lijepu ljubavnu priču, voljeli smo se, dijelili skupa sve, s njegovom kćeri sam izgradila krasan odnos, međutim, eto, slijedom okolnosti razišli smo se i ne vidim razloga za veliku pompu. Hrvoje je sjajna osoba, voljela sam ga, ali sam upoznala i njegovu drugu stranu koja mi se nije svidjela. Pokazalo se da imamo drugačiji sustav vrijednosti. Krenuli smo svatko svojim putem i ja mu od srca želim svu sreću u životu", rekla je svojedobno Sladoljev za Extru o prekidu svoje veze s Vojkovićem, prenosi Story.

image

Hrvoje Vojković sa tadašnjom djevjkom Ankom Hanom Sladoljev odmarao se u Bolu na Braču

Nikola Vilić/Cropix

Zatim je 2010. novu sreću pronašao s 12 godina mlađom manekenkom Brankom Prišlić, bivšom Miss mažoretkinja Hrvatske te Miss Varaždinsko-međimurske županije.

image

Finale izbora za miss alpe-adria u opatijskom hotelu kvarner: Miss Katia Meier, prva pratilja Branka Prišlić, druga pratilja Jarmila Spisiakova i miss fotogeničnosti Eszter Nagy

Njegov današnji ljubavni status nije poznat.

Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu u četvrtak je izvijestio da provodi hitne dokazne radnje u suradnji sa istarskom policijom protiv dviju osoba, uhićenih zbog subvencijske prijevare u poljoprivredi i krivotvorenja isprava, među kojima je i bivši političar Hrvoje Vojković.

Neslužbeno se doznaje da je Vojković, bivši HSLS-ov ministar gospodarstva i direktor Croatia osiguranja, uhićen jer je dobio subvencije za sadnju tulipana koje nikada nije posadio, a navodne nezakonitosti događale su se od 2020. do 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 09:04