IVANA PARADŽIKOVIĆ

Svaki put kada objavi fotografiju fanovi padnu u trans: ‘Božanstvena i magična...‘

Nakon što je zatvorila stranicu svog rada na Novoj TV, omiljena je voditeljica odlučila napuniti baterije na našoj obali
Ivana Paradžiković
 Instagram

Svaki put kada Ivana Paradžiković (40) objavi neku sliku na društvenim mrežama stvori se prava pomutnja među obožavateljima.

A još ako je na fotografiji u kupaćem kostimu - ludilo je zagarantirano.

Tako je bilo i ovog puta.

image
Ranko Suvar/Cropix

Nakon što je zatvorila stranicu svog rada na Novoj TV, točnije u emisiji 'Provjereno', omiljena je voditeljica odlučila napuniti baterije na našoj obali.

Prije nešto više od tjedan dana javila se fanovima s Dugog otoka.

Trenutke svog uživanja ovjekovječila snimkom s dronom dok ona stoji na vrhu svjetionika na Velom Ratu, najsjevernijem dijelu otoka, u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu na jedno rame.

I ovoga je puta Ivana pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu, samo što ovoga puta u pitanju nije bio model na jedno rame, već onaj s dubokim dekolteom.

Za svoj je izgled, kao i svaki put do sada, dobila je više od 3000 lajkova i pregršt komplimenata poput: "Prelijepa", "I opet predivna", "Božanstvena i magična", "Komad"...

No jedan je komentar nasmijao mnoge, a glasi: "Đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža..."

Podsjetimo, poslije odlaska s Nove TV, čije je dug niz godina bila zaštitno lice, uspješno je magistrirala na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer odnosi s javnošću, a ubrzo nakon toga je prvi put nastupila u javnosti te se pojavila u ulozi moderatorice na panelu 'Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?'.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:37