VESELA OBITELJ

Šuput s obitelji ide na odmor, nestašni Bloom zaigrao se na aerodromu pa mami stvarao probleme: ‘Uhapsit će nas‘

Blooma se može vidjeti kako veselo trči oko šaltera za predaju prtljage, a pjevačica se našalila da je ‘preuzbuđen što ide na godišnji‘

Obitelj Tatarinov ide na odmor

 Instagram/Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput odlučila se sa svojom malom obitelji uputiti na zasluženi godišnji odmor. Maja, suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom otputovali su u Dubai, a fotografijama i videima s aerodroma i iz aviona pjevačica se pohvalila na svom Instagram profilu.

Tako se Blooma može vidjeti kako veselo trči oko šaltera za predaju prtljage, a pjevačica se našalila da je ‘preuzbuđen što ide na godišnji‘. Maja je objavila i fotografiju avionskih karata na kojima se vidi da će se Tatarinovi ukrcati na let za Dubai s presjedanjem u Istanbulu.

image

Obitelj Tatarinov ide na odmor

Instagram/Maja Šuput

"Je l‘ ti znaš kud putuješ? Di ćeš u kontra smjer? Halo, zvat će nam policiju", našalila se ponosna mama Maja u objavljenoj snimci s opisom: ‘Uhapsit će nas.‘

image

Bloom na aerodromu

Instagram/Maja Šuput

Vesela obitelj zajedno je pozirala prije leta te su pokazali da su se modno uskladili. "Nama svako putovanje počinje na aerodromu, do destinacije imamo već sto priča", napisala je Šuput u opisu objavljene fotografije.

Također se pohvalila fotografijama i videima iz aviona, na kojima se moglo vidjeti kako obitelj uživa u hrani, piću i filmu, a u jednom trenutku je Bloom i zaspao... Baš kao i tata Nenad.

"Pleme spava. Naravno mama je uvijek budna", zaključila je Maja, koju je suprug odlučio iznenaditi luksuznim smještajem u Dubaiju.

image

Nenad Tatarinov

Instagram/Maja Šuput
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:19