‘NE ŽALIM NI ZA ČIM‘

Šuput odgovorila na glasine o estetskim korekcijama: ‘Ljudi, imam svoj nos. Samo sam odrasla‘

Odbrojavanje do velike fešte u Areni Zagreb, iza koje stoji Happy FM, je počelo

Maja Šuput

 Press

Happy FM, radio koji je danas zamijenio Gold FM na frekvenciji 94.9 MHz, jutros je počeo s emitiranjem, a prva gošća u eteru bila je popularna Maja Šuput.

Uz smijeh, ugodnu atmosferu i voditeljicu Ivu Peranović, 43-godišnja Šuput u jutarnjem je programu otkrila da "ne žali ni za čim, ne bi si ništa poručila, a drago joj je da je bila malo razuzdanija".

- Sad kad sam mama ne žalim za tim nekim stvarima - naglasila je.

Na pitanje o najvećoj gluposti koju je o sebi pročitala, raspričala se o estetskim korekcijama.

- Ispada da sam u najmanju ruku Donatella Versace… Ljudi, imam svoj nos. Ja sam pjevačica koja je stalno na televiziji i svi mogu vidjeti kako izgledam, ali opet oni - to nije ona. Odrasla sam i promijenila se, i da neke sitne korekcije sam napravila koje ne smatram operacijama, koje su pridonijele tome da mi osmijeh bude bjelji, ljepši. Kad smo počinjali nije bilo ni umjetnih trepavica. Za moju prvu Doru haljinu mi je šivala mamina susjeda, šnajderica - prisjetila se Šuput.

Imala je spreman odgovor i na pitanje voditeljice - gdje je pronašla supruga Nenada.

"Našla sam ga na recepciji hotela u Šibeniku. Došao me pozdraviti kao direktor hotela, nisam ga doživjela, no nevjerojatno dobro je mirisao. Bila sam tamo tri, četiri dana, nije se upucavao. Došla sam i druge godine, pa smo tada popili i kavu. Tek treće godine smo bili oboje singl i imala sam slobodnu noć. Prijateljicu i mene je pozvao na party, osjetili smo neku kemiju i ponovno je onako mirisao... Počeo se udvarati, primio me i nije me više pustio. Nakon pet mjeseci smo se zaručili‘, kazala je pjevačica.

Otkrila je i da se sprema za Happy fest, prvo okupljanje naših velikana zabavne glazbe u Areni Zagreb, kojeg opisuje kao "mega tulum i spektakl".

- Ovaj put sam uzela veliku grupu plesača i počela sam trenirati s njima, ali znam sebe, kad vidim masu vjerojatno ću otići o svom poslu. Sigurna sam da će me ponijeti emocije i ne bih htjela da me ples odvuče previše - rekla je i dodala da je pristupila tome baš kao da radi vlastitu Arenu. Otkrila je i da opet razmišlja o novim pjesmama.

- Zbog abnormalno puno posla zapostavila sam malo segment stvaranja novih pjesama, jer funkcioniram jako dobro i bez, a što će ti nova pjesma koja se nema gdje pošteno zavrtiti. Sad se otvorilo novo polje, kontaktirala sam odmah svoje autore s kojima najčešće radim. Happy mi je dao tu ideju i vjetar u leđa - rekla je pjevačica za Happy FM, a osvrnula se i na situaciju na glazbenoj sceni.

U Arenu Zagreb 9. prosinca, podsjetimo, osim nje, stižu Željko Bebek, Mate Bulić, Jole, Zlatko Pejaković i Dražen Zečić. Odbrojavanje do velike fešte, iza koje stoji Happy FM, je počelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:39