NOVO RUHO

Strane hitove Gold FM-a zamijenili domaći zabavnjaci: S radija najavljuju ‘festival hitova‘

Na svojim su se društvenim mrežama nazvali ‘festivalom hitova‘, a jutarnji program je otvorila Maja Šuput

Spikeri Gold FM-a

 Gold Fm/Twitter

Na frekvenciji 94.9 MHz, domu legendarnih hitova strane pop i rock glazbe, jutros je zasvirao Jole. Naime, umjesto Gold FM-a, na spomenutoj frekvenciji te putem digitalnih kanala u cijeloj zemlji i dijaspori emitira se Happy FM radio. Također, slušatelji će putem ove radio postaje moći slušati isključivo hrvatsku zabavnu glazbu.

image

Spikeri Gold FM-a

Gold Fm/Twitter

Na svojim su se društvenim mrežama nazvali "festivalom hitova", a najavili su i spikere koji obećavaju "dozu humora, bezvremenske hitove i emociju koja nikog neće ostaviti ravnodušnim". Ovog su jutra započeli program sa svojom prvom gošćom, Majom Šuput, koja je u eteru zapjevala i zajedno sa spikerima pripremila slušatelje na naglu preobrazbu frekvencije na kojoj smo mogli čuti "evergreene" šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih u radio postaju na kojoj se nižu hitovi domaće zabavne glazbe, za koju tvrde da "ima itekako veliku publiku te da njena popularnost nije uopće upitna ni kod mlađih generacija".

"Festival hitova" Happy FM-a predvodit će zvijezde domaće estrade poput Miše Kovača, Dražena Zečića, Severine Vučković, Zlatka Pejakovića i ostalih, a odbrojavanje do njihovog Happy Festa koji će okupiti najveće domaće zvijezde u Areni Zagreb 9. prosinca je počelo. Osim Maje Šuput, u Arenu Zagreb na spomenuti Happy Fest stižu Željko Bebek, Mate Bulić, Jole, Zlatko Pejaković i Dražen Zečić.

Unatoč grandioznom otvaranju nove radio stanice i ambicioznim ciljevima da "razviju hrvatsku zabavnu glazbenu scenu", slušatelji ugašenog Gold FM-a nisu baš oduševljeni promjenom te su nezadovoljne komentare uputili putem društvenih mreža. Gold FM nazvali su ‘jedinim normalnim radijem‘ koji je sada ugašen te smatraju da je promjenom imena prešao i na puštanje manje kvalitetne glazbe.

Podsjetimo, prije dva tjedna, Narodni radio postao je bravo! koji uz domaću glazbu, pušta i strane hitove, a prema nagađanjima slušatelja i prema komentatorima na društvenim mrežama, ovo nije posljednja stanica koja će promijeniti svoje ruho.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:18