MATURANTI

Šprajc objavio fotografiju sa sinom, ne krije ponos: ‘Darjan je za razliku od mene prilično cool‘

Darjan je maturirao ovih dana u 10. gimnaziji u Zagrebu, dok je njegov tata to obavio prije 36 godina u Slavonskom Brodu

Zoran Šprajc sa sinom

 Instagram

Vrijeme baš brzo prolazi. Čini ti se kao da si 'prekjučer' izašao iz školskih klupa, pamtiš sve nepodopštine i štosove koje si izvodio kao srednjoškolac, a onda se okreneš i shvatiš da je u međuvremenu i tvoje dijete maturiralo. Tako nekako osjećao se Zoran Šprajc, koji ne krije ponos, pa je, povodom mature svog sina Darjana na Instagramu objavio fotografiju na kojoj njih dvojica poziraju, a uz koju je kratko napisao: 'Maturanti'.

I to jest točno, jer na slici su doista dva maturanta. Istina, Darjan je maturirao ovih dana u 10. gimnaziji u Zagrebu, dok je njegov tata to obavio prije 36 godina u Slavonskom Brodu, u gimnaziji 'Zlatko Šnajder', koja je ime dobila prema jednom od sedmorice sekretara SKOJ-a. No, nije to jedina razlika između dvojice maturanata.

- Svoju maturu pamtim po tome što sam mislio da ću pasti i propasti. S Darjanom je druga priča. On je za razliku od mene prilično cool u očekivanju rezultata - kaže urednik i voditelj RTL-ovog 'Lica nacije' koji, dok očekuje rezultate sinove mature, vrijedno radi na novim televizijskim poslasticama, koje ćemo ovog petka moći vidjeti u njegovoj emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:30