ZALJUBLJENA BLANKA

Splićanka potvrdila vezu s Matešom: ‘Dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z‘

Blanka Kačer inače je bila supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju nakon kratke i teške bolesti

Blanka Kačer i Zlatko Mateša

 Facebook/Blanka Kačer

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša više nije u vezi s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, medijskim se prostorom raširila vijest kako je u vezi s novom, 30 godina mlađom djevojkom.

Iz pouzdanih izvora Slobodnoj Dalmaciji je potvrđeno da se radi o Blanki Kačer. Nije se dugo čekalo na potvrdu te vijesti.

44-godišnja Splićanka odmah je javno podijelila njihove zajedničke fotografije iz Mongolije.

"Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z", napisala je na Facebooku.

Blanka Kačer inače je bila supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju nakon kratke i teške bolesti. Lijepa Splićanka također je pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:09