KRV NIJE VODA

Sliče li na slavnu mamu? Ovako izgledaju kćeri seks simbola za kojim je 80-ih ludovala čitava Jugoslavija!

Velika zvijezda osamdesetih, plijenila je pažnju ne samo svojim glasom već i stasom
 /Screenshot Instagram

Bez obzira koje ste godine rođeni, uvjereni smo da svatko od vas zna taktove "Sobe 23"! Evo, već cupkate nogom, priznajte, pokušavajući se prisjetiti stihova.

Da "nebo donosi dan i drobi noć u ruci" još su 1985. na scenu iznijeli Denis&Denis, riječki rokerski duo, gdje je jedan "Denis" bio Davor Tolja, a drugi, ljepši, Marina Perazić.

Od 1988. ne postoje, svatko je krenuo na svoju stranu.

Marina se posvetila samostalnoj karijeri, gdje, ruku na srce, i nije požnjela neki uspjeh, a potom se zaljubila i otišla živjeti u New York sa srpskim glazbenikom, bubnjarom "Ekaterine Velike" Ivanom Fece Firčijem.

Par je u svojoj turbulentnoj vezi uspio napraviti ipak nešto lijepo - dvije kćeri, danas već odrasle, lijepe i atraktivne poput majke im.

Naime, Marina Perazić bila je velika zvijezda osamdesetih, plijenila je pažnju ne samo svojim glasom već i stasom. Atraktivna plavuša bila je san svakog momčića.

Danas svoje snove žive njene kćeri, Mia, rođena 1991., i Luna, četiri godine mlađa od sestre, piše Slobodna Dalmacija.

Djevojke su ostale živjeti u Americi, starija se bavi dizajnom, a mlađa se Luna posvetila modelingu. Izgleda da su od roditeljskih gena uspjele dobiti onaj za glazbeni talent.

image

Marina Perazić

Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:13