ANA JELUŠIĆ BLACK

Sjećate li se naše bivše skijašice? Rijetko je vidimo, a sad je sa suprugom proslavila poseban dan

Bivša se skijašica zbog svog supruga odselila iz Hrvatske u Švicarsku

Ana Jelušić Black

 Ronald Gorsic/Cropix

Naša umirovljena skijašica Ana Jelušić Black u jednom je od svojih rijetkih javljanja na društvenim mrežama otkrila da je njezin suprug, kanadski stručnjak za marketing, Travis Black proslavio rođendan.

"Desetljeće uhvaćeno u dva kadra. Kako je blesavo da se tada s 30 osjećao staro, a gledajući ga sada, s 40 izgleda osvježavajuće mlado. Sretno novo desetljeće", napisala je Ana u svojoj objavi na Instagramu u kojoj je podijelila dvije fotografije sa suprugom koje otkrivaju da su poseban dan proslavili u restoranu uz tortu i rođendanske svjećice.

Podsjetimo, par se vjenčao 2016. godine, a tri godine kasnije dobili su kćer Ninu te sina Vitu 2021. Bivša se skijašica zbog Travisa odselila iz Hrvatske u Švicarsku. Iako je zbog astme morala odustati od skijaške karijere, Ana je u Međunarodnom olimpijskom odboru radila kao voditeljica odnosa sa sportašima. Radila je i kao voditeljica komunikacija za Hrvatski skijaški savez, a kako prenose mediji, danas radi za konzultantsku agenciju Black Peak, gdje surađuje sa sportskim organizacijama i brendovima na raznim projektima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 14:26