SNIMLJENA JE ‘89.

Siniša Vuco želi objaviti svoj stari hit s Dinom Dvornikom: ‘Samo da mi Danijela da blagoslov, jedva čekam!‘

Glazbenik već godinu dana živi u Venezueli, ali se uskoro vraća u Hrvatsku gdje će odraditi promociju albuma i koncerte

Siniša Vuco

 /Cropix

Prošlo je više od 13 godina od posljednjeg albuma Siniše Vuce, a u sklopu albuma koji sprema, možemo očekivati čak i pjesmu s Dinom Dvornikom. Glazbenik je za IN magazin otkrio da je sa 17 godina snimio pjesmu s preminulim kraljem funka te da bi ona mogla imati posebno mjestu na novom albumu od 20-ak pjesama.

image

Siniša Vuco

Vanesa Pandzic/Cropix

"Moj je život rock‘n‘roll – koju sam snimio davne 89. s našim nikad prežaljenim i legendarnim Dinom Dvornikom. Jedva čekam da se za nekoliko tjedana vratim u Hrvatsku, to smiksam i odnesem Danijeli da poslušaju i daju svoj blagoslov da se pjesma objavi. Duet iz ‘89., pjesma koja nikada nije objavljena službeno. Bit će mi velika čast i zadovoljstvo", kazao je Vuco.

Glazbenik već godinu dana živi u Venezueli, ali se uskoro vraća u Hrvatsku gdje će odraditi promociju albuma, ali i dogovorene koncerte od kojih će najveći biti onaj na stadionu u Kaštel Gomilici 27. srpnja. Pjesmom "Dragi Bože", koja je nastala u suradnji s Halidom Bešlićem, Vuco je obožavateljima najavio nadolazeći album.

image

Siniša Vuco

Vanesa Pandzic/Cropix

"Kada sam napravio pjesmu ‘Dragi Bože‘, vidio sam da ima elemenata i rocka i sevdaha. Onda normalno da je izbor pao na Halida, ne samo zato što je on fenomenalan u tom stilu, nego njega najbolje i poznajem. Ja ne znam mnogo izvođača folk muzike, tako da je to strašno dobro leglo – električne gitare s harmonikom, to je onako Vuco stil s ambijentom sevdaha na Halidov način", objasnio je glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:20