VODITELJ VUCO

Siniša Vuco kreće s emisijom: ‘Iruda ti, kakva trema? Što je to? Nisam je imao od prvog spoja...‘

Osebujni pjevač priznaje da prati voditeljsku konkurenciju, posebno Aleksandra Stankovića, a on će, kaže, biti još šokantniji od njega
Siniša Vuco
 Ronald Gorsic/Cropix

Imam li tremu? Iruda ti, kakva trema? Što je to? - pita Siniša Vuco koji sutra postaje televizijski voditelj na Z1 televiziji u emisiji "Vuco show" koja starta u 23 sata, a prema planu bi trebala trajati dva sata, te nastavlja:

- Tremu sam prvi i zadnji put osjetio kad sam kao klinac od šesnaest godina trebao izaći na prvi spoj s curom. Andrea se zvala, a ja sam se toliko uplašio da sam se sakrio u portunu dok nisam skupio hrabrost da izađem pred nju - prisjeća se osebujni glazbenik, koji kaže da zbog svoje nove uloge, za koju se nije ništa posebno pripremao, umjesto treme osjeća samo veliko uzbuđenje.

image
Nikola Vilic/Cropix

- Bit ću nepredvidiv, zabavan i konkretan. Ne zove se emisija tek tako 'Vuco show'! Voditeljski su mi uzori Željko Malnar i Graham Norton. Znam, zvuči nespojivo, ali takav sam i sam: uvijek uspješno spajam nespojivo - govori Vuco koji će večeras, obećava, krenuti žestoko:

- Bit ću poput 'Liverpoola' koji odmah, na samom startu utakmice uvali pet golova! Zamišljeno je inače da u svakoj emisiji budu po tri gosta: jedan glazbeni, drugi iz javnog života, dok će treći biti običan zanimljiv čovjek koji je, recimo, majstor u izradi kulena. No, to tako sutra navečer neće biti, jer ja krećem udarno, pa ću onda goste u prvoj emisiji poduplati. Kako ja sam vrijedim za barem tri gosta, slobodno napiši da će nas biti deset u emisiji, jasno uz poštivanje epidemioloških mjera - predlaže Vuco koji goste ne želi najaviti po uzoru na Aleksandra Stankovića.

image
Ronald Gorsic/Cropix

- Pratim ja konkurenciju i vidim da kolega Aco goste koji put najavi, a koji put to ne napravi nego šokira. E, sad će svi vidjeti što je pravi šok - govori Vuco, u čijoj će se emisiji pjevati, jesti i piti, ali se neće zaboraviti niti na humanost, pa će tijekom emisije publika moći davati donacije za ljude pogođene potresom.

image
Ronald Gorsic/Cropix

- Kod mene će vladati atmosfera kao u jako dobrom restoranu u kojem je hrana odlična, a na porcijama se ne štedi - najavljuje Vuco, čiji će se show osim na Z1 televiziji moći pratiti i na internetu uživo te na YouTube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:42