VRATILI JOJ SINA

Severina nakon obrata: ‘U našoj kući veliko je slavlje, ali neću stati. Idem do kraja, tražim samostalno skrbništvo!‘

Splitski Županijski sud ponovio je svoju prijašnju pravomoćnu odluku, a sada se oglasila sama pjevačica

Severina 

 Tomislav Kristo/Cropix

Nakon što je splitski Županijski sud ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni ‘roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno‘, oglasila se sama pjevačica Severina Vučković.

"Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije.

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, ‘moćnih i nemoćnih žena i ženica‘.

Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…", oglasila se.

Prema rješenju tročlanog vijeća sastavljenog od splitskih sutkinja, u čijem je posjedu Jutarnji list, ponovno je odlučeno da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 09:36