GLAZBENO LJETO

Severina i Petar Grašo ovog ljeta stižu na Brač, poznati su i datumi

Pored Severine, u tom bračkom klubu nastupit će 20. kolovoza i najveća zvijezda regije - Petar Grašo

Severina

 Promo Xoxo

Kako se bliži ljetna sezona, tako su i klubovi na obali krenuli s organizacijom svojih programa. Svoja vrata otvorit će ponovno i brački 585 Club u Bolu, koji najavljuje povratak zlatne glazbene i plesne groznice.

Ovaj klub koji je otvoren 2017. godine smješten je na jednoj od najatraktivnijh lokacija, a od svog otvaranja privlači pažnju posjetitelja diljem svijeta. "Već dobro poznati klupski program te gostovanja poznatih svjetskih izvođača i ove će godine biti pojačan pravim koncertnim poslasticama. Bol će 2. srpnja ugostiti Severinu, a stiže i Petar Grašo, istinski dalmatinski romantik, čiji je nastup potvrđen za 20. kolovoza", otkrili su iz 585 Cluba.

image

Severina

Promo

Severina je inače i prošle godine otvorila koncertnu sezonu ovog mjesta. Ulaznice za njezin koncert rasprodane su u rekordnom roku, pa ne treba čuditi što su organizatori odlučili nastaviti ovu tradiciju te joj ponovno prvoj prepustiti izlazak na veliku 585 pozornicu.

Što se tiče klupskog programa, četvrtak im je rezerviran za Gold's Finest, petkom će plesni podij zasjati uz program The Shining, a subota će i dalje biti u znaku klupske poslastice pod imenom Lolly. Nedjelje će obilježiti Revolt - Join The Resistance, prestižni tech, house i underground koncept. Poznatu bračku fjeru i ove će godine obilježiti Golden Horn Festival, uz domaće i strane izvođače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:04