HVALI SE USPJEHOM

Seve na naslovnici romana tvorca Alana Forda: ‘Najljepši rođendanski poklon poslije sinova crteža‘

Pucam od djetinje sreće! Hvala, majko, što me rodi! Ovo je za mene velika radost i čast, rekla je splitska pjevačica
Severina 
 Jelena Balić

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Američke Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-ja i njujorške mafije. Mafijaški boss pošalje ga u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon… - sažetak je ovo krimi romana "U ime mafije" Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, strip scenarista, publicista i novinara, tvorca svjetski poznatih talijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford. Roman je u srijedu ugledao svjetlo dana, a lice s naslovne strane utjelovljuje - Severina.

image
Severina
Jelena Balić

Tim povodom pjevačica je 21. travnja, na svoj rođendan, na društvenim mrežama otkrila kako je uopće došlo do suradnje:

''Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće 'Sandorf' da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegova romana. To je krimić... I da odabereš manekene za detektiva i kriminalca...

Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford?

image
Severina
Jelena Balić

Snimali smo za nekoliko dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić.

A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sam u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucam od djetinje sreće! Hvala, majko, što me rodi!

Hvala izdavačkoj kući Sandorf. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer vaše ime zlatnim slovima urezano je u dnevnik mog djetinjstva. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina", izjavila je Severina.

image
Severina
Jelena Balić
image
Severina
Jelena Balić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:50