NOVI TV TRANSFER

S RTL-a odlazi još jedno poznato lice, evo gdje će mnogima omiljeni voditelj nastaviti karijeru...

Odlučio se za nove profesionalne izazove te će karijeru nastaviti na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu koja kreće s radom ove godine

Ivan Vrdoljak

 Rtl

Voditelj Ivana Vrdoljak odlučio je otići s RTL-a, a ovih će dana još jednom voditi 'RTL Danas' i tada se nakon 12 godina pozdraviti s gledateljima, piše Slobodna Dalmacija.

Kako doznajemo - odlučio se za nove profesionalne izazove te će karijeru nastaviti na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu koja kreće s radom ove godine.

Bloomberg Media i Mtel Swiss, pružatelj televizijskih usluga koji je u većinskom vlasništvu operatora Telekom Srbija, u listopadu prošle godine najavili su sporazum o stvaranju prve regionalne multiplatformske mreže za vijesti za područje jugoistočne Europe.

Bloomberg Adria će imati čak 2.700 novinara i analitičara iz 120 zemalja diljem svijeta, a nova platforma kombinirat će prevedeni Bloombergov sadržaj, kao i izvorno izvještavanje producirano iz specijaliziranih uredništava u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Skopju, piše Slobodna Dalmacija.

Ivan je na RTL-u počeo kao reporter, a osim 'Direkta' kojeg je povremeno vodio, zajedno s Jelenom Pajić gledali smo ga u središnjoj informativnoj emisiji 'RTL Danas'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 06:29