ESTRADNI PAR

Romansa o kojoj bruji Hrvatska: Grašo se za Jutarnji kratko oglasio o vezi s Hanom Huljić

Njihovi roditelji kućni su prijatelji, a da među njima postoji nešto više od prijateljstva shvatili su ovog ljeta
Petar Grašo i Hana Huljić
 Cropix

- Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran - kazao nam je Petar Grašo koji nije htio komentirati svoju vezu s Hanom Huljić, želeći da njegov privatan život i dalje ostane privatan.

Podsjetimo, Petar i Hana Huljić, prema onom što nam kažu njihovi bliski prijatelji, u ljubavnoj su vezi od sredine kolovoza. 31-godišnja magistrica kompozicije i glazbene teorije veliku pjevačku zvijezdu osvojila je, vele nam, svojom plahošću i nenametljivošću, ali i specifičnim smislom za humor, kojeg je naslijedila od oca Tončija Huljića.

Hana i Petar znaju se godinama, njihovi roditelji kućni su prijatelji, a da među njima postoji nešto više od prijateljstva shvatili su ovog ljeta, par mjeseci nakon što su oboje prekinuli dugogodišnje ljubavne veze: on s pjevačicom Danijelom Martinović s kojom je bio 24 godine, ona s pijanistom Tomislavom Šošićem s kojim je bila od 2011. godine.

Premda su Petar i Hana posljednjih tjedana u više navrata viđeni zajedno, nikome to nije bilo čudno, jer njih dvoje godinama su bili prijatelji i kretali su se u istom društvu. Tek je Cropixova fotografija, nastala u nedjelju poslijepodne, na kojoj je zaljubljeni par snimljen kako se drži za ruke u romantičnoj šetnji Zagrebom, otkrila da im se dogodila ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 02:10