POHVALIO IH ŽIRI, ALI...

Prvi iz ‘Zvijezda pjevaju‘ na opće iznenađenje ispali Andrea Andrassy i Ivan Penezić

Najbolje ocjenjeni parovi u drugoj emisiji HTV-ovog showa bili su Lovro Juraga i Vjeko Ključarić te Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

Andrea Andrassy i Ivan Penezić

 Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Prvi par koji je napustio 12. sezonu HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" su spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić. Premda su ih članovi žirija Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja za izvedbu pjesme Arsena Dedića "Sve što znaš o meni" pohvalili i dodijelili im 22 boda, publika je odlučila drugačije.

- Drago mi je da mi je mama tu s prijateljicom Domenikom pa me mogla vidjeti. Isto tako, sretna sam jer smo sudjelovali u showu, ekipa je super i nadam se nekom ponovnom druženju u backstageu - rekla je Andrassy dok su se drugi još čudili.

Inače, večer su otvorili voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović. Izabrali su dobro poznati hit Alena Vitasovića "Ne moren bež nje" i za tu izvedbu osvojili 19 bodova.

image

Gina Damjanović i Davor Jurkotić

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

- Volim te gaziti, ali sad nemam zašto - komentirao je Battifiaca koji je sve u studiju iznenadio novim izgledom. Kako je otkrio, obrijao se i obojao svoju bijelu kosu u srebrno-sivo nijansu zbog oklade s direktorom. Naravno, Tolja i Martinović nisu mogli odoljeti da ga ne zezaju pa im je Battifiaca odrecitirao: "Neka ih netko ugasi i mene spasi, jer ću sigurno sljedeći put doći bez vlasi".

image

Mario Lipovšek Battifiaca, Danijela Martinović i Marko Tolja

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Nakon Jurkotića i Damjanović, na scenu su stupili voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras s pjesmom Gabi Novak "Pamtim samo sretne dane". Žiri ih je ocijenio s 19 bodova.

image

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt
image

Ana Radišić i Alen Đuras

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

U večeri šansona i popa, glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić izabrali su duet Tonyja Cetinskog i Toše Proeskog "Lagala nas mala" i ponovno osvojili pohvale žirija i 24 bodova.

- Ti si meni, Lovro, veliki problem, jer tebi je scena kolijevka. A tebe bih, Vjeko, zamolila da guraš Lovru tamo gdje se osjeća neugodno, jer tako će napredovati - rekla je Martinović što je Marko Tolja podržao dodajući da ga svakako treba bacati u nepoznate vode kojima toliko ne vlada.

image

Ivanka Mazurkijević i Lucija Šerbedžija

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević u drugoj emisiji predstavile su se divnom šansonom Jadranke Stojaković "Sve smo mogli mi".

- Večeras sam napokon dobio Luciju Šerbedžiju koju sam i očekivao. Bilo je malo intonativnih netočnosti, ali to i paše uz šansonu - zaključio je Tolja. Za svoju interpretaciju nagrađene su s također 24 bodova. Uslijedili su chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA koji su izabrali hit Idola "Ti si moja čokolada" s kojim su zahvaljujući svom uživanju na sceni zaradili 15 bodova.

- Mama je, kako čujem, zadovoljna jer pjevaš kao Mišo Kovač. Bravo za mamu jer i moja mama kaže da sam preplanuo i lijep - opalio je Battifiaca, no onda je dodao kako se vidi koliko se bez obzira na sve, odlično zabavljaju, za što su se svi u žiriju složili da im je glavni adut.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić odabrali su pjesmu "Povratak" dubrovačkih šansonjera Buce i Srđana. Žiri ih je ishvalio za emotivnost, prije svega Perčin za koju je ta pjesma vrlo osobna te im dao za nastup 22 boda.

S "Oazom snova" grupe Denis&Denis, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl ušli su u drugo izdanje showa. Njihova izvedba tog hita dobila je 16 bodova.

image

Boris Banović i Ivana Kindl

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

- Marina Perazić, ali još važnije Davor Tolja. Ovo je moja obiteljska ostavština, obiteljski dragulji, što radite s njima? No moram primijetiti da ti, Borise, puno bolje zvučiš u visokim lagama. U svakom slučaju, ovo je bolje nego prošli put - istaknuo je Tolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:06