UNAKAŽENA PRODAVAČICA

Progovorio kirurg koji je operirao Kristinu Mandarinu: ‘Već idući dan otišla je u reality show!‘

Volio bih dodati da je zahvat bio sponzoriran od treće strane te iz tog razloga dotičnoj nije izdan račun, rekao je
Kristina Penava
 HANZA media/Privatni album

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, požalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako jedna korekcija na njezinu licu nije završila kako treba, pa je šokiranim obožavateljima pokazala i ožiljke. Za sve je okrivila kirurga koji je radio taj zahvat.

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na Instagram storyju.

Međutim, Slobodnoj Dalmaciji javio se kirurg (podaci poznati redakciji) koji je operirao mladu djevojku.

- Imam potrebu razjasniti situaciju vezanu za zahvat ukošavanja očiju na dotičnoj. Naime, dotična se nije pridržavala danih uputa nakon zahvata, već je sljedeći dan otišla u reality show. Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana pažnja kože oko operirane regije.

Nakon pet, šest dana došla je na kontrolu s rašivenom ranom, obostrano, koju sam ponovno sašio. Naravno, nakon takve situacije morate biti svjesni posljedica. Svakako nije bilo preporučljivo ići na snimanje emisije. Volio bih dodati da je zahvat bio sponzoriran od treće strane te iz tog razloga dotičnoj nije izdan račun - navodi za Slobodnu Dalmaciju kirurg.

image
Kristina Penava
Privatni album

U razgovoru je rekao i da ima svjedoke koji mogu potkrijepiti njegove tvrdnje.

Inače, najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj objasnila je i što je mijenjala na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', objavio je Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 07:02