PROŠIRENJE OBITELJI

Prinova u obitelji Todorić: Ante i njegova voljena Petra Kaćunko dobili djevojčicu, poznato je i ime!

Ante i Petra nisu htjeli otkriti spol bebe ni najbližima kako bi ih sve iznenadili

Ante Todorić i Petra Kaćunko

 Mario Poje/

Sretne su vijesti u obitelji Todorić. Stariji sin Ivice Todorića (72), Ante Todorić (44) dobio je sa sedam godina mlađom Splićankom Petrom Kaćunko djevojčicu Piu.

„Danas je poseban dan u mom životu jer sam sedmi put postala teta. Moj brat Ante i njegova partnerica Petra dobili su djevojčicu Piju prije par sati”, rekla je Iva Todorić za 24 sata.

Sredinom svibnja Petra je potvrdila da je trudna.

„Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana. Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje”, rekla je za Gloriju.

Ante i Petra upoznali su se tijekom ljeta 2019. preko zajedničkih prijatelja. Neko vrijeme su imali vezu na daljinu Zagreb – Split, a potom su započeli zajednički život u obiteljskom domu Todorića u Kulmerovim dvorima. U Zagreb je Petra s stigla s dvoje djece koje ima iz prvog braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:56