PUBLIKA U DELIRIJU

Prijović na pozornicu izvela sina, a onda se na binu popela i nepozvana gošća! Zaštitari su imali pune ruke posla...

Aleksandar se za vrijeme boravka na pozornici uglavnom držao svoje majke te upijao atmosferu u Areni

Aleksandra Prijović sa sinom tijekom izvedbe pjesme ”Zvuk tišine”

 Jutarnji List/Hanza Media

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović otpjevala je u ponedjeljak na koncertu u Areni Zagreb svoj veliki hit "Zvuk tišine" s istoimenog albuma koji je izašao 2022. godine.

Popularna ga Prija, međutim, nije otpjevala sama. Naime, na pozornicu je tijekom "Zvuka tišine" izvela svog četverogodišnjeg sina Aleksandra.

Aleksandar se za vrijeme boravka na pozornici uglavnom držao svoje majke te upijao atmosferu u Areni. U jednom je trenutku spazio nekoga te mu mahnuo, a isto je zatim napravila i Prijović.

"Večeras mi je Aki došao i rekao, ‘ja želim izaći s tobom‘", rekla je Prijović, što je publika pozdravila glasnim pljeskom. "I da znate da je sat vremena sjedio ovdje dolje i čekao da izađe sa mnom. Nisam mu mogla reći ‘ne‘, a i zašto bi", dodala je pjevačica.

Prijović je zatim rekla da joj je sin rekao da će ponovno izaći s njom na pozornicu.

Aleksandar je potom publici poslao poljubac te potom napustio binu, a cijelo vrijeme ih je s ekrana bodrio tata Filip.

Prvi koncert srpske pjevačke zvijezde u Areni Zagreb obilježio je i manji incident. Naime, jedna se nepoznata djevojka popela na pozornicu, no zaštitari su je ubrzo s nje maknuli.

Kada je Prijović završila s pjesmom, pitala je zaštitare gdje je djevojka te rekla da se djevojka mogla popeti na pozornicu ako je htjela. Djevojka se od bine već bila udaljila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:02