UZIMAJU PAUZU

Prekinuo još jedan domaći par: ‘Neobično, ali je tako. Bolje da mi kažemo, nego da netko krivo prepriča‘

Poručili su da će na poslovnom planu nastaviti po starom, ali da privatno uzimaju pauzu.

Nela Đinđić, Marko Kutlić

 Tomislav Kristo/Cropix

Još jedan mladi glazbeni par - Marko Kutlić i Nela Đinđić - objavio je da se razilazi. No sudeći po njihovoj zajedničkoj poruci, odlučili su uzeti pauzu i predahnuti jedan od drugoga.

Nakon Nike Turković i Matije Cveka, s kojima ih veže poslovno-prijateljska veza, Marko i Nela nakon četiri godine kreću svatko svojim putem.

"Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bismo ih možda ponovno otvorili. Nakon 4 predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli", objavili su na Instagramu.

Poručili su da će na poslovnom planu nastaviti po starom, ali da privatno uzimaju pauzu.

"Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili smo puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati. Sada nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro. Hvala novinarima što će razumjeti da osim ove izjave nikakvih drugih po ovoj temi neće biti", zaključili su Marko i Nela.

image

Nelina objava na Instagramu

Screenshot/instagram/

Bivši frontmen grupe ‘Pravila igre‘ i mlada pjevačica zbližili su se na snimanjima HRT-ove glazbene emisije ‘A strana‘, a na početku veze snimili su i zajednički duet ‘ U zagrljaju spašeni‘.

Marko Kutlić otac je dvojice dječaka, Petra i Pavla, koje je dobio u braku sa suprugom Marijom.

image

Nela Đinđić, Marko Kutlić

Duje Klaric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:11