NE SVIĐA JOJ SE

Poznata srpska pjevačica brutalno oplela po Stjepanu Hauseru: ‘Ne znam što žene vide u njemu...‘

Katarina Živković napomenula je da inače ne komentira druge i osvrnula se na Hauserovu izjavu

Stjepan Hauser i Katarina Živković

 Ivan Miladinović; Instagram/katarina_zivkovic_official/

Violončelist Stjepan Hauser (37) se često hvali na Instagramu kako je u društvu ljepotica, a voli se predstavljati i za velikog zavodnika. Ipak, srpskoj pjevačici Katarini Živković nije jasno što žene vide u svjetskom glazbeniku i bivšem dečku Jelene Rozge, pa je o tome progovorila za Informerov novogodišnji specijal.

„Ja sam poznata kao netko tko nikada ne komentira druge ljude, pogotovo ne javne ličnosti, pogotovo ne negativno! Ali, tog Hausera… Ja ne znam što žene vide na njemu, u njemu, osim toga što je stvarno sjajan umjetnik“, počela je Živković.

„Čovjek koji izjavljuje da on na bini svira violončelo i da tako vodi ljubav sa ženama… Vidi, ja nikada neću otići“, aludira na njegov koncert.

Hauser o sponzorušama

Ranije je Hauser mnoge iznenadio svojim izjavom o muško-ženskim odnosima.

„Ja da sam žensko bio bih u Bijeloj kući. Uglavnom su muškarci papci, labilni su. Vide ženu i žensku ljepotu i ne znaju gdje su, pogube se’, rekao je Hauser, pa se osvrnuo na sponzoruše.

image

Stjepan Hauser

Fnc/Fnc

„To uzmeš pod normalno. Ja imam poseban dar. Čak i onu najgoru, da je ne znam kakva sponzoruša, ja u njoj probudim emociju. Ona pusti tu suzu, pusti tu čaroliju. Ne opterećujem se uopće. Ja da sam žena vjerojatno bih bio gori od svih njih“, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:39