PROMOCIJA

Popularni glumac Slavko Sobin predstavlja svoju treću slikovnicu za najmlađe: ‘Divna i poučna priča‘

‘Šapice i pas koji je trčao za srećom‘ govori o važnosti prijateljstva, o važnim stvarima koje djecu treba naučiti u najranijoj dobi

”Šapice i pas koji je trčao za srećom”

 Patricio Alejandro Aguero Marino

Nakon velikog uspjeha slikovnica „Šapice“ te „Šapice i tajna zelene loptice“, koje su u rekordnom roku osvojile srca mališana i njihovih roditelja, objavljena je treća koja donosi nove priče neodoljive pseće družine.

Šapice i pas koji je trčao za srećom“ nova je slikovnica popularnog glumca Slavka Sobina čija će se promocija održati u četvrtak, 28. travnja u 18 sati u Dječjoj kući Art-kvart Benčić u Rijeci.

image

Pozivnica za promociju knjige ""Šapice i pas koji je trčao za srećom"

Patricio Alejandro Aguero Marino

Divna je i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje djecu treba naučiti u najranijoj dobi.

Mrš, Dona i ostatak njihove pseće družine vole se igrati skrivača. Domišljat i znatiželjan, Mrš je pravi majstor u toj igri te uvijek pronalazi najbolja mjesta na koja će se sakriti. No ovoga puta, dok se uspješno skriva od Done, njegova će ga radoznalost odvesti na sasvim drugačiji put i u sasvim drugačiju vrstu avanture – onu na kojoj će spoznati što sreća uistinu znači.

image

Slikovnica "Šapice i tajna zelene loptice“

Patricio Alejandro Aguero Marino
image

Slikovnica "Šapice"

Patricio Alejandro Aguero Marino
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:20