PRINOVA U OBITELJI

Popularna RTL-ova voditeljica Marijana Batinić u Zagrebu je rodila drugo dijete

Posljednjih tjedana trudnoće u ovo izazovno doba poznatu Splićanku mučile su hormonalne promjene i želja da što bolje uredi dom za bebu
 Instagram

Marijana Batinić, 39-godišnja voditeljica na RTL televiziji koja je donedavno vodila showove 'Život na vagi' i 'Ljubav je na selu' rodila je drugo dijete, zdravu djevojčicu.

Kako doznajemo, Marijana je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a uz ponosne roditelje, Marijanu i njenog supruga Mateja Pašalića, prinovi u obitelji najviše se razveselila njihova petogodišnja kći Ena.

Iako ime tek rođene djevojčice zasad još nije poznato, Marijana je ranije naglasila da će posljednju riječ u odlučivanju oko imena svoje sestrice imati malena Ena.

View this post on Instagram

?

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine. Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja! (P.S. Najbolja prijateljica Katja dio je svake njezine priče)", napisala je Marijana objavivši na društvenim mrežama simpatičan video s kćeri Enom u glavnoj ulozi.

image
Instagram

U komentarima se tada dotakla i imena.

"Mogla bi se ta mala curica zvati Katja", napisala joj je jedna pratiteljica, na što je Marijana odgovorila: "Mislim da će se zvati isto kao i Katjina seka..."

Posljednjih tjedana trudnoće u ovo izazovno doba kada svijetom vlada pandemija koronavirusa poznata Splićanka javljala se redovito putem Instagrama svojim pratiteljima i otvoreno govorila kroz što prolazi. Uglavnom su je okupirale hormonalne promjene i potreba da uredi dom za novu bebu.

image
Krasnodar Persun/Cropix

"U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija", ovim je riječima Marijana prije točno pola godine objavila svoju drugu trudnoću.

image
Instagram

Podsjetimo, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:40