PARTIJALI DO ZORE

Pogledajte show na svadbi gdje je pjevala Maja Šuput: ‘Pa oni joj se provlače kroz noge...‘

Pjevačica je podijelila iskustvo nastupa s jedne svadbe, a pratitelji su komentirali da ne odustaje ni kad joj pukne glas

Maja Šuput nastupala na svadbi

 /Instagram/ Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput oduševljena je svojim nedavnim nastupom na jednoj svadbi. Tijekom svirke zablistala je u kratkoj ružičastoj haljini otvorenih ramena, a kombinaciju je upotpunila srebrnim modnim detaljima.

Atmosfera na svadbi je bila toliko dobra da Maja nije mogla odoljeti da ne podijeli video s pratiteljima na Instagramu.

„Ako ovo nije reels svih reelsa. I kad sam već toliko puta rekla da nema šta nisam doživjela na svadbama... Dakle ovo sinoć je bio tulum epskih razmjera... Ovako dočekati zoru - neponovljivo u životu svake pjevačice”, oduševljeno je napisala Maja u opis videa.

Na videu pjeva Severininu pjesmu „Italiana”, oko nje su okupljeni uzvanici sa svadbe, a Maja s njima veselo pleše. Modnu kombinaciju upotpunila je udobnim visokim tenisicama, a najluđa scena je kada dvoje uzvanika prođu Maji kroz noge, koja je pritom skoro pala i šokirala se, ali veselo nastavlja pjevati i podizati atmosferu.

U komentarima su pratitelji hvalili Majinu dobru energiju na nastupima i razumjeli koliko je njezin posao zahtjevan, pa su neki predložili i bolje uvjete za nju.

„Za ovo ide beneficirani radni staž”, glasio je jedan komentar.

„I pred zoru Maja gubi glas, ali ne odustaje. Svaka čast”, pisala je pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 03:42