OBJASNILA RAZLOG

Pjevačica Zsa Zsa ipak neće nastupati na Dori: ‘Iskreno mi je žao jer smo uložili puno truda, ali...‘

‘Smatramo da je prijavljena pjesma predivna, čuvamo je već 7,8 godina za neki trenutak na Dori‘, napisala je

Zsa Zsa
 

 Instagram/ Zsa Zsa Music/

"Karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju", napisala je svojim obožavateljima pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa.

Danas smo saznali kako pjevačica ipak neće nastupati na ovogodišnjoj Dori, što je mnoge iznenadilo. Zsa Zsa ja u svojoj objavi na Instagramu objasnila razlog odustajanja.

"Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje", objasnila je pjevačica pa dodala da bi radije da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno. Uz to se zahvalila svima na razumijevanju i unaprijed rekla da je dobro i da se ne moramo brinuti za nju.

Zsa Zsa je trebala nastupati s pjesmom "Probudi usne moje", koju već dugo čuva za poseban trenutak. "Smatramo da je prijavljena pjesma predivna. Toliko predivna da je čuvamo već 7,8 godina za neki trenutak na Dori i sigurna sam da je imala velike šanse biti prepoznata od strane publike", napisala je pjevačica.

"Ta je pjesma ujedno i prva snimljena pjesma s A. Pecotićem, iz doba kad još nitko nije znao za ‘Zsa Zsu‘. No očito još nije došlo njezino vrijeme", dodala je pa zaključila da se "zvijezde nekada ne poslože onako kako smo mi planirali". Poželjela je sreću svim izvođačima i poručila da će navijati iz publike jer joj lista prijavljenih izgleda zanimljivo i obećavajuće.

Na Zsa Zsino mjesto doći će Baby Lasagna s pjesmom "Rim tim tagi dim". Ukoliko još netko odustane, spremne su još tri zamjene: Cota 64, Mihael Kvorka i Ether. Podsjećamo da će se sutra, 4. siječnja, u 14 sati u radijskoj emisiji "Svijet diskografije" održati premijere pjesama koje nas čekaju na ovogodišnjem izdanju bitke za Eurosong.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:04