PREMIJERA SPOTA

Pjesma ‘Vrati se‘ Mihaela Kvorke bila je rezervna opcija za Doru, sad je napokon ugledala svijetlo dana

Uvijek se vodim činjenicom da ako je nešto dobro, ne mijenjaj to. Neka publika prosudi kakva je pjesma, kaže glazbenik

Mihael Kvorka

 Igor Cecelja, Sanja Babeli

Poznati umjetnik Mihael Kvorka i Alan Dović ponovno udružuju snage kako bi predstavili svoj najnoviji glazbeni pothvat, funky singl "Vrati se". Nakon uspjeha prethodne suradnje u pjesmi "Vjerujem u laž", ovaj dinamični duo nastavlja osvajati publiku svojim jedinstvenim spojem funka, popa i soula. Zanimljivo je da je ta pjesma bila rezervna opcija za ovogodišnju Doru, a sad je vrijeme i da ugleda svijetlo dana.

Alan Dović, autor teksta, aranžmana i produkcije, besprijekorno surađuje s Mihaelom u stvaranju glazbenog iskustva koje je i poznato i svježe. "Vrati se" zadržava minimalistički pristup harmoniji koju je pronašao u svom prethodniku, čineći ga prirodnim nastavkom za fanove koji su bili očarani pjesmom "Vjerujem u laž".

Aranžman i stil prikazuju živu mješavinu funka, popa i soula. Pjesmu karakteriziraju zarazan ritam i melodija koja se lako urezuje u pamćenje već pri prvom slušanju, a kao šlag na torti, tu je Mihaelova upečatljiva interpretacija. Ovog pjevača često uspoređuju s kultnim Lennyjem Kravitzom zbog vizualnih i glazbenih sličnosti, što potkrepljuje i Mihaelova svestranost - svira klavijature i harmonizira prateće vokale, što podsjeća na Kravitzov prepoznatljivi stil.

Nastavljajući uspješno partnerstvo, glazbeni spot za "Vrati se" osmislio je talentirani duo Igor Cecelja i Sanja Babeli. Snimljen u njihovom renomiranom Studiju KUT, spot odražava dosadašnju formulu uspjeha baš kao i u prethodnim suradnjama, a Mihael ostaje predan dopuštanju publici da prosudi bit i utjecaj pjesme.

Mihael, karizmatični umjetnik u prvim redovima, dijeli svoje oduševljenje suradnjom s Alanom Dovićem: "Uvijek se vodim činjenicom da ako je nešto dobro, ne mijenjaj to. Neka publika prosudi kakva je pjesma".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:06