‘PRVACI SVIJETA!‘

Petar Grašo nastupio na Roštiljadi u Leskovcu: ‘Proputovali smo cijeli svijet, ali ovo nismo nigdje doživjeli...‘

‘U roštilju ste prvaci svijeta i mislim da ste u svjetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti‘

Petar Grašo

 Paun Paunović/CROPIX

Petar Grašo nastupio je u Leskovcu, na tamošnjoj popularnoj manifestaciji Roštiljadi, gdje je dočekan s velikim oduševljenjem, a ni sam nije krio uzbuđenje što će prvi put nastupiti ondje, pišu srpski mediji, a prenosi Slobodna Dalmacija.

‘Prvi put sam u Leskovcu.

Moja ekipa i ja proputovali smo cijeli svijet i malo je toga što nismo vidjeli. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih svojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili proteklih godina koliko je lijepa ta manifestacija‘, priznao je Grašo uoči koncerta za Kurir.

Ovaj 47-godišnji pjevač otkrio je da je u Srbiju poveo obitelj, naime s njim su stigli roditelji Zoran i Snježana Grašo.

‘Prvaci svijeta‘

‘Moja obitelj i ja toliko volimo gastronomiju i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji, koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom i s nekim dragim prijateljima.

Što se tiče hrane, mi smo kao obitelj dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo s hranom vrhunske kvalitete.

Ali ovo što smo doživjeli, pogotovo što se tiče roštilja, što je zaštitni znak Leskovca, tu ste prvaci svijeta i mislim da ste u svjetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti‘, zaključio je Grašo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:08