MASKED SINGER

Panel detektiva: Tko je Ajkula Drakula? Grbin, Plenković ili Milanović?

Večeras novo izdanje RTL-ovog zabavnog showa pod maskama

 Voditeljica showa Antonija Blaće i Ajkula Drakula.
 

 Biljana Blivajs/Cropix

Večeras nas čeka novo razotkrivanje u RTL-ovom showu "Masked Singer". Prošli tjedan svoju masku Kiborga skinula poznata blogerica i influencerica Andrea Andrassy, pa je sada preostalo devet tajnovitih i raspjevanih natjecatelja. Kako najavljuju na RTL-u, Licitarsko Srce tako će se naći u duelu s Punjenom Paprikom, Slatkač će zapjevati protiv Torpeda, a Ajkula Drakula glazbeni okršaj imat će s Dalmatinkom. Prolazak dalje pokušat će osigurati i Meduza, Majka Zemlja te Tintilinić, a njih troje ujedno će se naći u prvom troboju sezone.

image

Masked Singer

Goran Jakus/RTL

Panel detektiva koji čine Enis Bešlagića, Ida Prester, Borko Perić i Antonija Mandić uz voditeljicu Antonije Blaće, trudit će se pogoditi tko bi se mogao skrivati ispod maštovitih maski koje je izradio dizajner Juraj Zigman, a ovoga puta detektivi neće štedjeti ni imena političara.

Ajkula Drakula, kažu na RTL-u, tako će se najviše naći na meti panela, a osim Peđe Grbina i premijera Andreja Plenkovića i predsjednik RH Zoran Milanović naći će se kao potencijalni kandidat koji bi mogao biti Ajkula Drakula.

Tko ovoga puta skida svoju masku gledatelji će doznati večeras, a show počinje u 20.15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:46