IVA GRGURIĆ

Opljačkali Hrvaticu poznatu po vezi s hrvatskim tajkunom: Poznat počinitelj, otkrila i detalje

Smislila sam plan koji mi je novac vratio za dva mjeseca. I u ljubavi i na poslu uvijek moram imati plan B, kaže mudro Iva

Iva Grgurić

 Instagram/Iva Grgurić/

Iva Grgurić, pobjednica srpskog reality showa ‘Zadruga‘ u kojemu je osvojila 50 tisuća eura, nastavila je zarađivati od angažmana u reklamama i na društvenim mrežama nakon izlaska iz showa, a otkrila je da je nedavno bila žrtva prevare te da su je opljačkali.

‘‘Dogodila mi se jedna teška situacija. Svu svoju ušteđevinu, koju sam dugo skupljala, uložila sam u jedan posao i na kraju me jedna gospođa izigrala i prevarila. Sada je to gotovo, izvukla sam se iz te situacije. Nevjerojatno, ali kad je žena sposobna i ambiciozna, izvuče se iz svake situacije. Sjela sam, promislila sam dobro i rekla samoj sebi sada si ostala bez većine novca, moraš se izvući, malo je teže, ali našla sam rješenje‘‘, rekla je Iva za srpski Kurir.

‘‘Smislila sam plan koji mi je novac vratio za dva mjeseca. I u ljubavi i na poslu uvijek moram imati plan B‘‘, dodala je.

image

Iva Grgurić u ‘Zadruzi‘

Pink TV

Tijekom sudjelovanja u ‘Zadruzi‘ prikupila je simpatije diljem regije, a neke je naljutilo što se nakon završetka showa Iva podvrgnula brojnim estetskim operacijama.

‘‘Plastične operacije radim za kompenzaciju! Kad me netko sredi, ja ga reklamiram na Instagramu i ne moram platiti. Moja ljepota puno košta! Da sam plaćala sve intervencije, dala bih na sve to oko 450 tisuća kuna. Ljudi, to je jedan stan‘‘, kazala je za srpske medije jednom prilikom Iva.

"Grudima sam prezadovoljna! Imam najljepši dekolte, ne samo u Srbiji već u svijetu. Ne izgledam vulgarno, već seksepilno. Visoka sam pa mi ova veličina grudi odgovara. Skinula sam 15 kilograma i svaki dan treniram, tako da izgledam bolje nego ikad", dodala je Iva.

Podsjetimo, mlada Osječanka našla se u centru pažnje kada se saznalo da je bila u vezi sa starijim muškarcem, hrvatskim biznismenom Marijanom Šarićem, koji ju je navodno financirao. Priznala je da je imala kontakt s njim, no negirala je bilo kakve odnose te glasine da je iz njega izvlačila novac. Šarić tvrdi suprotno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:33