BILLBOARD LJESTVICA

Ona rasprodala pet Arena, a on tuče publiku tenisicom po glavi: Ovo su najslušaniji izvođači u Hrvatskoj

Aleksandra Prijović već tjednima nosi prvo mjesto s pjesmom ‘Dam dam dam‘, a Desingerica je na drugom mjestu s pjesmom ‘Ccokolada‘

Aleksandra Prijović i Desingerica

 Cropix/ranko Šuvar; Screenshot/YouTube/

Aleksandra Prijović prije desetak dana završila je niz od pet koncerata u Areni Zagreb, ali Hrvati je ne prestaju slušati. Već tjednima je na vrhu Billboard ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj njezina „Dam dam dam“ s najnovijeg albuma „Devet života“.

Druga najslušanija pjesma prema Billboardu je „CCokolada“ srpskog trap izvođača Desingerice koji je poznat po tome što tijekom nastupa tuče publiku tenisicom po glavi. Da se u Hrvatskoj voli ovaj izvođač, dokazuje i to što je već neko vrijeme njegova pjesma „Ccuti“ sa srpskom pjevačicom Zerom prva u hrvatskom YouTube trendingu.

Pet od deset najslušanijih pjesama je Aleksandre Prijović

Osim Designerice, prema Billboardovoj ljestvici Hrvati uvjerljivo vole i Prijović. Naime, ima čak pet svojih pjesama u deset pjesama najslušanijih u Hrvatskoj. Na trećem mjestu je „Devet života“, na šestom „Sve po starom“, na sedmom „Ja sam odlično“, a na devetom „Psiho“.

Osim Prijović i Desingerice, na listi Billboarda se pronašlo nešto božićne glazbe i još nekih srpskih izvođača. Na četvrtom mjestu je božićna pjesma Mariah Carey „All I Want For Christmas Is You“, a „Last Christmas“ Wham!-a je na petom mjestu.

Na osmom mjestu je „Pismo“ srpskog repera Raste. Na desetom mjestu je „Ruzmarin“ Sanje Vučić i Nuccija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:14