SPOMENUO I SESTRU

Oglasio se muž nestale Marijane iz Big Brothera: ‘Dok ne vidim tijelo, ja se nadam da je živa‘

Karlo Seifert do sada je izbjegavao oglašavati se o nestaloj supruzi

Marijana Seifert (Čvrljak)

 Srdjan Vrancic

Nakon što je prije gotovo pola godine nestala Marijana Seifert, bivša sudionica ‘Big Brothera‘, misterij oko njezina nestanka i dalje traje.

Njezina sestra Maja Kovačević, koja je postala nova sudionica srpskog reality showa ‘Zadruga‘, iznijela je tvrdnje da joj sestra više nije živa i objasnila kako je došla do tog saznanja.

"Nakon proslave rođendana vratila se u stan, posvađala se s njim (suprugom, op.a.), izašla i više se nikada nije javila", rekla je Maja, aludirajući na šogora Karla Seiferta, koji se do sada izbjegavao oglašavati o tom slučaju.

No, kako prenosi Blic, sada se Seifert ipak oglasio.

"Dok ne vidim tijelo, ja se nadam da je živa. Maju ne želim komentirati. Ja Marijanino ponašanje i naš život ne želim komentirati po medijima. A tko što priča, njemu neka ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od ‘Velikog brata‘, a i o nama u posljednje tri godine. Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve što i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da pustite mene i moju obitelj na miru", poručio je Karlo Seifert.

Kako prenose srpski mediji, i Marijanin otac Ivo Kovačević tijekom istrage je ispričao medijima da u njihovu braku nisu cvjetale ruže.

"Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sjedili za stolom 15 minuta i pričali. Znam da je njihov odnos bio loš još od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su probleme", rekao je tada utučeni otac, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:39