LARA DEMARIN

Novo lice osvježilo scenu R‘n‘B poslasticom koja poziva na ples i savršeno se uklapa u ljeto pred nama

Pjesmu ‘Ne dam ti da znaš‘ napisali su Matej Mudrovčić i Matija Cvek, a na njoj je kao producent radio Hrvoje Domazet

Lara Demarin

 PROMO

Dvadesetsedmogodišnja Lara Demarin svoju glazbenu priču započela je 2016. godine u showu "The Voice" pod palicom iskusnog mentora Tonyja Cetinskog. Nakon toga, nastavila je karijeru kao prateća pjevačica benda Funkensteins. Godine 2020. publici se predstavila kao kantautorica, ali na nastavak smo morali čekati do samoga ljeta 2023.

Sad publici donosi novi singl, pjesmu "Ne dam ti da znaš", a zaboravljeni R‘n‘B ritam ove sonične karamele poziva na ples i savršeno se uklapa u ljeto koje je pred nama. Pjesmu su napisali Matej Mudrovčić i Matija Cvek, a u Larine ruke dospjela je sasvim slučajno prije gotovo tri godine na kućnom, glazbeničkom druženju. O kakvom singlu se radi tajila je sve do objave videospota u kojemu sa svojom nevjerojatno dinamičnom plesnom ekipom pjeva o vječnoj ljudskoj situaciji.

- Rekla bih da su svi s tog druženja imali mali utjecaj na to kako pjesma zvuči danas, a najveće zasluge, naravno, idu producentu Hrvoju Domazetu, koji je shvatio u kojem smjeru se želim izraziti kao izvođačica - kaže Lara.

image

Lara Demarin

PROMO

Rođena je 15. svibnja 1996. u Puli. S tri i pol godine kreće u muzički vrtić Glazbene škole, a godinu iza u pulski dječji zbor Zaro, gdje prvi put nastupa kao solistica. Zatim upisuje i završava osnovnu glazbenu školu svirajući klavir. Nakon toga, uz završenu Opću Gimnaziju Pula, završava dvije godine solo pjevanja i nastupa kao solistica u zboru Glazbene škole u Puli.

Pohađa i studio glazbene kreativnosti "Čarobna frula", gdje pjeva u vokalnoj skupini i uči svirati gitaru. Pjevanjem se ozbiljnije počinje baviti u svojoj 10 . godini, kad kreće nastupati na dječjim festivalima, uključujući "Mali Veliki Mikrofon", na kojemu pobjeđuje 2010., "Mali Histria Festival" u pulskoj Areni i "All you need is love" u Pazinu. Također, tri godine zaredom nastupa i na "Grobničkoj skali" u pratnji banda HRT.

Pjesmu "Ne dam ti da znaš" slušajte na svim digitalnim servisima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:52