ADUTI ZA GLEDANOST

Nova TV priprema ‘Ples‘ koji će ići nedjeljom, HTV ‘Pjevanje‘ za subotu uvečer

Dvije konkurentske televizije žele svojoj publici pripremiti vrhunsku zabavu vikendom. Oba showa stižu već na proljeće
 HRT

I HRT i Nova TV ovog proljeća kreću sa svojim zabavnim adutima, novim sezonama popularnih showova "Zvijezde pjevaju" i "Ples sa zvijezdama", a svaka od TV kuća pomalo otkriva kako zvjezdane aktere, tako i nove članove jednako slavnih članova žirija. I dok će se zvijezde boriti za pobjedu u showu, izgledno je i da će biti tijesna bitka za gledanost.

Zasad je poznato da će prvu emisiju "Zvijezde pjevaju" gledatelji HTV-a imati priliku vidjeti u subotu 19. ožujka u udarnom terminu na Prvom programu, dok početak drugog izdanja showa "Ples sa zvijezdama", koji je nakon osam sezona na HTV-u preuzela Nova TV, još uvijek nije poznat. S druge strane, nakon prošle sezone u kojoj su pobjedu odnijeli Marko Kutlić i Arija Rizvić ne zna se koje će se poznate ličnosti sa svojim mentorima prihvatiti mikrofona na HTV-u, no sucima iz prethodne sezone, Danijeli Martinović, Jurici Pađenu i Marku Tolji, pridružit će se dalmatinska pjevačka diva Zorica Kondža.

image

Zorica Kondža i Ivo Amulić

Tom Dubravec/ Cropix

Omiljena splitska pjevačica se svojevremeno u istom showu našla i u ulozi mentorice Davoru Dretaru Dreletu, a sudačko iskustvo ima iz emisije "Pjevaj moju pjesmu", gdje je bila dio ocjenjivačke ekipe. Kako je Kondža najavila, bit će stroga, ali pravedna.

Puno razumijevanja

- S obzirom na to da sam i sama sudjelovala u ovom showu, znam koliko će svakom paru biti važno da se predstavi na što bolji način. Sjećam se da je najteže bilo odabrati pjesmu zadanog žanra koja bi odgovarala meni i mom partneru, a i to da sam, iako sam već dugo na sceni, na svakom nastupu imala dozu treme. Tako da ću sigurno imati puno razumijevanja kao članica žirija - najavila je Kondža.

Dosta otvoreniji po pitanju ovogodišnjih natjecatelja su pak na Novoj TV, gdje se nakon dvije godine stanke vraća najveći plesni show, u čijem su tada prvom izdanju na ovoj televiziji pobjedu odnijeli glumac Slavko Sobin i njegova mentorica Gabriela Pilić. Za pretpostaviti je tek da bi se nove zvijezde u plesnim izazovima mogle na proljeće naći u programu nedjeljom, već tradicionalnim ekskluzivnim terminom kad su u pitanju veliki zabavni formati Nove TV.

Tako će se u standardnim i latinoameričkim plesovima ove godine, među ostalim, okušati i pjevačica Domenica Žuvela, prošlogodišnja pobjednica "Dore" Albina Grčić, plus size model Lucija Lugomer, Brazilac Pedro Soltz kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, te influencerica Jelena Perić. Uz to, na Novoj TV najavili su za novu sezonu i brojne novitete te dodali da su pripreme za ovaj hit show u punom jeku.

image

Domenica će zaplesati sa svojim partnerom u programu Nove TV

Tom Dubravec/ Cropix

Ručni rad kostima

"Osim kandidata i žirija velik posao u ovom projektu odrađuje i sektor kostima i šminke, ali i rekviziteri te ostali članovi produkcije koji se brinu za svaki detalj. Svi kostimi za ovaj show ručno se šivaju, šminka i frizure su na najvišoj razini, a i sam studio doživljava spektakularne promjene sa svakom novom točkom koja donosi novu scenografiju i ugođaj", naglašavaju iz produkcije Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:25